samuraylarýn pirinç tarlalarýndaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalýp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardýk.
hamza sütbýyýk; rasyonel akla atýlan imza.
O tüpü 130 dan alýp, bekleyen çok maðdur var diye biliyorum, gerisi teferruat diye bir an düþündüm.
Bilim kurulu toplantýsý sona erdi bakan açýklama yapacak
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bakan Koca : Dünya saðlýk örgütünün 2 gün önceki raporunda grip enfeksiyonun grip mevsimini yaþayan ülkelerde çok seyrek olduðunu açýklamýþtýr . Bunun sebebi olarak maske gösterilmektedir
Koca : Grip mevsimi ülkemizde baþlamýþtýr , maske ve hijyen ile hem gripten hem korona virusden korunabiliriz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
1200-1500 de görmüþtük. Hiç unutmam 185 den enka vermiþtim. Bu günlerde tartýþýlan kýrmýzý kitabýn fýrlatýlmadýðýnda bir gün önce SIFIRLARIN SAYISINI UNUTTUM.
Þimdi gel de 80 anayasýný öne koyanlara bak.
Ýktidar oy kaybederken ,ana muhalefet bir gýdým gitmiyorsa bu sen çok yedin birazda bana yönetimidir.
Biz yazar dururuz.
Bakan Koca : Dünya Saðlýk Örgütü, salgýnla mücadelede en cömert ülkelerden birisi olarak Türkiye’yi gösterdi .
Yer Ýmleri