Moody’s Ýngiltere’nin kredi notunu Aa2’den Aa3 ‘e indirdi , görünüm duraðan
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Koç holding onursal baþkaný Rahmi Koç koronavirüs ‘e yakalandý , Rahmi Koç’un tedavisine Amerikan Hastanesinde devam ediliyor
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Ne zaman bir Devlet Büyüðümüz ; " Benim vatandaþým iþini bilir " dedi, Ýþte ondan sonra film koptu.. Ardýndan da bir baþkasý " Ben bu Anayasayý da tanýmýyorum, Verdiði kararlarý da " dedi,
Ve O günden sonra ,Gemicigini yürüten kaptan oldu Bu Ülkede....
Þimdi de ,Borsa çalýþanlarý,koridorlarýnda fare yakalamaya çalýþýyorlar...
Yaahu ,Ayna denen bir materyal var..Kullansaniza..!!..
Azerbaycan Baþsavcýlýðý, Ermenistan'ýn Gence'ye düzenlediði saldýrýda hayatýný kaybeden sivillerin sayýsýnýn 12'ye yükseldiðini bildirdi.
Azerbaycan Cumhurbaþkaný Aliyev: "(Ermenistan'ýn sivillere saldýrýsý) Bu namert hareketler Azerbaycan halkýnýn iradesini kýramayacak"
Azerbaycan Cumhurbaþkaný Aliyev: "Biz hiçbir zaman sivillere saldýrmayacaðýz. Ermenistan'a savaþ meydanýnda cevap vereceðiz"
Azerbaycan Cumhurbaþkaný Aliyev: "Yoksul Ermenistan bu kadar silahý nereden alýyor? Kim bunlara silah veriyor? Kaçak yollarla silahlar gönderiliyor"
Yer Ýmleri