Günaydýn , iyi haftalar
Günaydýn , iyi haftalar
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
A&G Araþtýrma Þirketi Genel Müdürü Adil Gür, "KKTC seçimlerinde Mustafa Akýncý kazanamazsa bu mesleði býrakýrým" sözleriyle ilgili açýklama yaptý. Tatar'ýn seçimi kazanmasý sonrasý gündem olan sözleri sorulan Gür, iddialarý 3 gün sonra yalanlayarak böyle sözler sarf etmediðini ve gazeteci Kemal Öztürk'ü mahkemeye vereceðini söyledi.
Öztürk’ten yanýt: Kendisine yakýþtýramadým
Öztürk, Independent Türkçe’nin sorusu üzerine yazýnýn 16 Ekim tarihinde yayýmlandýðýný hatýrlatarak Gür’e tepki gösterdi.
Öztürk þunlarý söyledi:
"2 gündür bir açýklama göndermedi. 25 yýllýk meslek hayatýmda hiç tekzip metni almadým. Yazdýðým cümlelerin tamamý doðrudur. Seçim sonuçlarý açýklanana kadar bekleyip sonra, ‘Ben bunlarý söylemedim' demesini kendisine yakýþtýramadým. 2 gün sonra böyle bir açýklama yapmasýný yakýþtýramadým. Yazdýklarýmýn arkasýndayým. Canlý yayýnda yüzde 60-40 Ersin Tatar kaybedecek gibi büyük bir iddiayý dillendiren ve bunda yanýlan Adil Gür’ün bunu býrakýp beni suçlamasýný da kötü bir taktik olarak görüyorum."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
günaydýn arkadaþlar...
sendromsuz bir pazartesidebn baþlayarak güzel bir hafta ,le devam edebilmek dileklerimle
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
ayýp yaahu...insan iyilik yaparken bile kendini ön plana çýkarmamalý bence..en azýndan karþýsýndakini rencide edebileceðini
düþünmeli
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
bir halt olacaðý yok.
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Ýçiþleri Bakanlýðý: Bugün itibarýyla ile 19 ilimizdeki, 1 belde, 21 köy ve 12 mahalle olmak üzere toplam 34 yerleþim yerinde karantina tedbiri uygulanmaktadýr. Karantina uygulamasý devam eden yerleþim yerinde yaþayan kiþi sayýsý 20.232'dir
Yer Ýmleri