Turkcell gk brüt 0,3689190 tl kar payý teklifini onayladý
Turkcell gk brüt 0,3689190 tl kar payý teklifini onayladý
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
TCELL - TURKCELL Alýþ: 16,910 TL | Satýþ: 16,920 TL | Saat: 15:20:09ALSAT
ANALÝZ-Turkcell Teknik Analiz(Ahlatcý Yatýrým)
21/10/2020 15:12:40
Ahlatcý Yatýrým Tarafýndan Hazýrlanan Analiz:
"Bugün yapýlan genel kurulda, yönetim kontrolünün Türkiye Varlýk
Fon’una geçmesi ve hisse devrini saðlayacak deðiþiklikler onaylanýrken hissedeki yükseliþ hareketi devam ediyor. Mart ayýnda baþladýðý ana yükseliþ trendini Temmuz ayýnda bitirdikten sonra Eylül ayýnda yeni bir trende baþlayan hissede teknik açýdan oluþan yükselen üçgen formasyonu dikkat çekiyor. Hissenin bu formasyon içerisinde kalarak yükseliþini sürdürmesi halinde 18,33 TL seviyesi hedef konumunda bulunuyor. Olasý geri çekilmeler yaþanmasý halinde ise 16,62 TL’deki trend desteði takip edeceðimiz ilk seviye konumunda bulunuyor.
Destekler: 16,62 / 16,14/ 15,56
Dirençler: 17,44 / 17,72 / 18,33 "
Oy oy
OKTAY: 2020 BÜTÇE AÇIÐI 239 MÝLYAR TL ÝLE HEDEFÝN 100 MÝLYAR TL ÜZERÝNDE GERÇEKLEÞECEK.
Kentte, jandarma ekiplerince yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi pozitif olmasýna raðmen dayýsýna ait Hayat Eve Sýðar (HES) koduyla yolculuk yapan kiþi yakalandý. Otobüsteki pozitif vaka ile otobüs þoförü ve 23 yolcu karantinaya alýndý
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Saðlýk bakanlýðý : Vatandaþlarýmýz risk durumlarýný e-Nabýz sistemi üzerinden öðrenebileceklerdir. Ýlgili aþý, hekimler tarafýndan sadece Reçetem Sistemi üzerinden yazýlacaktýr. Manuel yazýlan reçeteler iþleme alýnmayacaktýr. Ýlgili aþý yalnýzca serbest eczanelerce temin edilecektir. Eczanenin Reçetem Sistemi'ne reçeteyi girmesi ile Ýlaç Takip Sistemi'nde (ÝTS) aþý temin hakký oluþturulacaktýr."
Saðlýk Bakanlýðý : E-NABÝZ’DA GÖRÜLEN AÐIRLIK DERECESÝNE GÖRE KADEMELÝ AÞI YAPILACAK “
Yer Ýmleri