Ýçiþleri Bakan Yardýmcýsý Çataklý, Türkiye'de sokaða çýkma yasaklarý gelebilir" iddiasýna iliþkin açýklama yaparak "Bugün Reuters kaynaklý "Türkiye'de sokaða çýkma yasaklarý gelebilir" haberi tamamen asýlsýzdýr" ifadelerini kullandý.
Ýçiþleri Bakan Yardýmcýsý Çataklý, Türkiye'de sokaða çýkma yasaklarý gelebilir" iddiasýna iliþkin açýklama yaparak "Bugün Reuters kaynaklý "Türkiye'de sokaða çýkma yasaklarý gelebilir" haberi tamamen asýlsýzdýr" ifadelerini kullandý.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Saðlýk Bakaný Koca, "Bugün 2.000’den fazla yeni tespit edilmiþ hastamýz var. Toplam aðýr hasta sayýmýz 1.504. Saðlýk çalýþanlarýmýzýn en çok emek çektiði hastalar aðýr hastalarýmýz. Onlarýn yükünü azaltmak tedbirlere birlikte uyarak mümkün. Mücadeleye destek verin."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Oxford, koronavirüs aþý denemelerine katýlan Brezilya'dan bir gönüllünün hayatýný kaybettiði duyuruldu
Borsa da iþlem gören Þirketler ,Bedelli yolu ile Vatandaþý yolma yarýþýna devam ediyorlar.!!.
https://twitter.com/nocontextsag/sta...88514830376962
https://www.facebook.com/gezennhayra...5203930803191/
Var mý yapacak bir þey .Durum budur.
buna vatandaþ yolunmak için sýraya girdi desek daha doðru olur.
az çok borsayý yýllardýr takip ediyorum, enflasyonun üzeri her gelir beným için kardýr, çok þükür bugüne kadar kaybetmedik ama çaycýsý çorbacýsý öðretmeni velisi bize borsayý unutturdu, bu kaðýtlar spekülatif kaðýtlar güvenmeyin desekte hep onlar haklý çýktý.
önce vatandaþ hakkýný arayacak bilecek, ne uçan kaçanýn ne de siyasetçinin peþine takýlacak.
men dakka dukka
Yer Ýmleri