Ha böyle durumlarda akýl edipte süriye'liyim diyenlere ne gibi iyilik yapýyorlar.
Denemeli.
Ha böyle durumlarda akýl edipte süriye'liyim diyenlere ne gibi iyilik yapýyorlar.
Denemeli.
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Devalüasyon yapmýyoruz siyaset yapýyoruz dalgalý döviz kur rejimi uyguluyoruz hep yukarý dalgalanýyor..
En iyi bilanço henüz açýklanmayan bilançodur..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Dolar/TL 8.0136
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Dolar/TL > 8.02
Günaydýn, herkese hayýrlý haftalar.
Dolar 8 TL'yi aþtý, herkese geçmiþ olsun. Bir tek Ayhan baþkan kazançlý bu durumda sanýrým.
Bir de geçen cuma günü GRNYO, GLYHO ve PRKAB aldým bilginize. Sonra ben duymadým, görmedim demeyin.
Dolarýn artmasýndan dolar ile maaþ alanlar dýþýnda ve hesabýnda 10 milyon dolar üstü dolarý olmayan kimse kazanmaz. Dolarý olan en azýndan birikimlerini dolara karþý korumuþ olur. Þu enfladyon rakamlarýda yalan olduðu için enflasyona karþý koruyup koruyamadýðýmýzda belli deðil
bir halt olacaðý yok.
Bilançolar / Matriks
![]()
Yer Ýmleri