Trump: Pensilvanya’da çok ciddi bir farkla öndeyiz. Bizi yakalamalarý mümkün deðil.
Trump: Pensilvanya’da çok ciddi bir farkla öndeyiz. Bizi yakalamalarý mümkün deðil.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Trump: Bu seçimi kazandýk
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Trump: Mahkemeye gideceðiz, oylamanýn artýk durdurulmasýný istiyoruz, sabah yeni oylarýn çýkmasýný istemiyoruz, biz bu seçimi zaten kazanmýþ durumdayýz
Washington Post canlý seçim sonuçlarý
https://www.washingtonpost.com/elect...oWBx8-DXEyLQZU
Biden 220---- Trump 213
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Deli kazanacak gibi duruyor, kalan eyaletlerin çogunda önde
SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yerli yatýrýmcý döviz mevduatýda son zamanlarda 10 milyar dolarý geçti...
Ev alýmý zaten rekor kýrdý, sýfýr araba desen sýra gelmiyor
Ne para varmýþ millette
SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ABD baþkanlýk seçimlerinde Demokrat aday Joe Biden, kritik eyaletlerden Arizona'yý kazandý. -AA
ABD baþkanlýk seçimlerinde Demokrat aday Joe Biden, kritik eyaletlerden Arizona'yý kazandý.
Kaynak : Anadolu Ajansý
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
trump 213 biden 238
SAYIMIN DEVAM ETTÝÐÝ EYALETLER:
Kuzey Carolina (15 delege): Biden: % 48.7 / Trump: %50.1 / Oylarýn yüzde 95 sayýldý.
Michigan (16 delege): Biden: %45.2 / Trump: %53.1 / Oylarýn yüzde 69'u sayýldý.
Wisconsin (10 delege): Biden % 47.1 / Trump: %51.1 / Oylarýn yüzde 81'i sayýldý.
Georgia (16 delege): Biden: % 48.1 / Trump: % 50.6 / Oylarýn yüzde 91'i sayýldý.
Pennsylvania (20 delege): Biden: %43 / Trump: %55.7 / Oylarýn yüzde 74'ü sayýldý.
Maine (4 delege): Biden: %54.5 / Trump: %42.4 / Oylarýn yüzde 67'si sayýldý
Nevada (6 delege): Biden: %50.3 / Trump: %47.8 / Oylarýn yüzde 79'u sayýldý
Alaska (3 delege): Biden: %35.2 / Trump: %60.5 / Oylarýn yüzde 31'i sayýldý
Yer Ýmleri