Babacan; "Türkiye aðýr bir krizden geçiyor. Bunun en önemli nedeni Partili Cumhurbaþkanlýðý sistemidir. Sn Cumhurbaþkaný ve ekonomi yönetimi MB baþkanýný deðiþtirerek sorumluluktan kaçamaz. Kötüye gidiþin nedeni, kötü yönetimin kendisidir."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Kocaeli'de, Körfez Belediye Baþkaný Þener Söðüt yeniden koronavirüse yakalandý. Þener Söðüt’ün tedavisi evde devam ediyor. / Milliyet
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
GEÇEN SENE EYLÜL ENFLASYONU %24,5 BU SENE %12-HERÞEYE %50 ZAM...Devamlý düþen enflasyon
https://www.sozcu.com.tr/2019/ekonom...suyor-5369664/
Dünyada en barbar,katledici öldürücü 2 devlet vardýr geçmiþte,AKADLAR MOÐOL Ýmparatorluðu(CENGÝZHAN),peþi malum HÝTLER nazi Almanyasý...Þimdi 3 büyük Devlet,ABD.RUSYA ve ÇÝN...Yani Ýnsanlýðýn formu bu,hayvanlarýn iç güdüselliði gibi Ýnsanlarlan benzerlik gösteriyor,iþin özü,formumuz gereði yaratýlýþ felsefemiz bu...Mutlaka mutasyona uðramamýz þart,çünkü hala Primatlýktan kurtulmuþ deðiliz...2020 süreci baþladý,bakalým önümüzdeki yýllar ne gibi sürprizlerlen karþýlaacaðýz,temennim kardeþlik ve birlik beraberlik...KEÞKE HERKES BU FORM TOPÝKLERÝNDEKÝ GÝBÝ olsak,tek tük çatlak sesler çýksa bu normaldir geliþimini tamamlamadýklarý için![]()
Yer Ýmleri