Xutum toplam iþlem hacmi 60,32 milyar tl ile rekor seviyede gerçekleþti(önceki 47,03 milyar tl/07.07.2020)
Xutum toplam iþlem hacmi 60,32 milyar tl ile rekor seviyede gerçekleþti(önceki 47,03 milyar tl/07.07.2020)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Merkez Bankasý Aðýrlýklý Ortalama Fonlama Maliyeti %14.36 (Önceki %14.29)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Kontrol Panel'de ne demek ne analama geliyor dostlar?
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Rahmetli,Dünya Lideri,M.Kemal ATATÜRK; ''Bir Türk dünyaya bedeldir'' Sözünü boþuna söylememiþ...
Bir Bakan'ýn görevini býrakýp koltuktan kalmasý,Tüm dünya'yý ve Finans piyasalarýný nasýl da etkiledi,gördünüz mü.?....
O söz,Bir kez daha ispatlanmýþ oldu..
Büyük Adammýþsýn ATAM..![]()
Diyarbakýr valisine kýzýyorlar ama! adam doðruyu söylüyor.
Ortalýk vasýfsýz kaynýyor ,ama hepsi masa baþýnda elinde ýpone önünde pc bedava internetle goy goy istiyor.Hele joker kullanýp açýk öðrenimden mezun olan 315.000 lik kitlenin eli soðuk suya deymemeli.
Bir iþ adamýnýn anýsý,
Mühendis gelir, ne iþ olursa yaparým der.
Patron eline süpürge verir süpür der.
Haliyle itiraz eder vatandaþ.
ÞÝNDÝ ÇIKARIM BÝR VASFIN VARSA ÞU ÝÞÝ YAPARIM DÝYECEKSÝN.HA ÝÞTE BU SON 18 YILDA YÝTÝRÝLDÝ.KIZACAKSANIZ BUNA KIZACAKSINIZ. Adam itiraf ediyor durumu
Saðlýk bakaný : Bugün tespit edilen 2.693 yeni hastamýz var. Salgýn hastalýkla mücadele hem bireysel hem de toplum halinde yürütülebilir. Saðlýk çalýþanlarýmýz hastane yükümüzü yönetilebilir seviyede tutmak için var gücüyle çalýþýyor. Virüsü ancak birlikte yenebiliriz.
Aðýr hasta sayýsý dün 3001 iken bugün 3095 e yukseldi
Ýçiþleri bakanlýðý :
1-Maskenin doðru ve sürekli þekilde kullanýmýný temin amacýyla 12 Kasým 2020 tarihinden itibaren tüm illerde vatandaþlarýmýzýn yoðun olarak bulunduðu/bulanabileceði cadde ve sokaklar (özellikle trafiðe kapalý olanlar), ihtiyaç duyulan meydanlar ve toplu taþýma araç duraklarý gibi alanlarda/bölgelerde sigara içme yasaðý getirilecek.
2. Yine daha önce illere gönderilen genelge ile 65 yaþ ve üzeri vatandaþlarýn sokaða çýkmalarýna yönelik uygulamanýn il bazlý yapýlacak analizlere (hasta ve temaslý kiþi sayýsý, aðýr hasta, yatan hasta sayýlarý ve 65 yaþ ve üzeri hastalarýn bu kategorilerdeki oraný vb.) göre Ýl Hýfzýssýhha Kurullarýnca belirlenmesi gerekiyordu. Bu doðrultuda Valilerce; koronavirüs salgýnýnýn illerindeki seyri anlýk olarak takip edilerek, hasta ve temaslý kiþi, aðýr hasta, entübe, vefat sayýlarý ile 65 yaþ ve üzeri hastalarýn bu kategorilerdeki oranýnda yaþanan artýþ trendlerine göre 65 yaþ ve üzeri vatandaþlarýn gün içerisinde saat 10:00*-16:00 arasýnda sokaða çýkabilmelerine, bu saatler dýþýnda sokaða çýkmamalarýna dair kýsýtlamaya gidilmesi yönünde karar alýnacak.
Yer Ýmleri