Azerbaycan'a asker gönderilmesine iliþkin Cumhurbaþkanlýðý tezkeresi, TBMM Baþkanlýðýna sunuldu.
Azerbaycan'a asker gönderilmesine iliþkin Cumhurbaþkanlýðý tezkeresi, TBMM Baþkanlýðýna sunuldu.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Tetikçi yazar AHMET KEKEÇ ölmüþ,vah çok üzüldümdevamlý hükümet programýný savunur Muhalefe giydirirdi,üstelik COVÝD 19'dan ölmesi ilginç,temennim devamý gelir.
Ekþide þuna rasladým
Deðnekçiliðini ve tetikçiliðini yaptýðý iktidar iþini biraz iyi yapsaydý salgýn bu kadar yayýlmýþ olmazdý. iktidarý eleþtiren herkesi hedef gösterdiler yýllarca, en aþaðýlýk dil ve üslupla. iþte o yarattýðýn dokunulmazlýk gelir sana dokunur sonunda.
"sizin de hiç farkýnýz yok, ölünün arkasýndan býdý býdý" diyecek olanlar damlar birazdan. yýllarca ülkeye tecavüz etti bu insanlar. gün gelip senin kýymet verdiðin birþeye tecavüz eden kiþiyi sen affet istersen, ben etmem. gebersin pislik.
Hazine: Ocak-Ekimde merkezi yönetim
- Bütçe giderleri 967 milyar TL
- Bütçe gelirleri 822 milyar TL
- Bütçe dengesi -145.5 milyar TL
olarak gerçekleþti
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Ekrem Ýmamoðluna soruþturma açmýþlar Kanal Ýstanbulu eleþtirdiði için ''ÞAÞIRMADIK'',Tetikçiler iþbaþýnda,zaten biri geberdi gitti...Soruþturmada,neymiþ,terör,örgütü,adam yahu bizim soyadan koyu Atatürkçü![]()
F1 kutlamasýnda þampanya yerine gazoz mu verilmiþ?
Sözde Laik bir ülkeyiz ama siyasal islam bataðýna nasýl da batmýþýz...
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi degildir..Sadece kendi kiþisel görüþlerimdir...
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Yer Ýmleri