MÜSÝAD EXPO 2020 Ticaret Fuarý", Sanayi ve Teknoloji Bakaný Mustafa Varank'ýn katýlýmýyla Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde baþladý. Fuarin 10 salonda ve 70 bin metrekarelik bir alanda binlerce þirketin temsil edileceði ve 100 bine yakýn ziyaretçiyi aðýrlamayý hedefliyor .
100 bin ziyaretçi hedefi varmýþ , virüs tedbirleri diye o kadar yer kapatýyoruz yabancý insanlarda gelecek bu risk oluþturmaz mi ?
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
bu konuda 2 kelam etmek isitiyorum , hem bir hekim olarak hem de TIBBEN RÝSK GRUBUNDA olduðum için ;
bu grip aþýsý iþi konuþulmaya baþlanýnca dendi ki e devletten saðlýk fiþinizi oluþturun orada risk grubunuz tayin edilecek böylece aþý geldiði zaman sýra ile aþýnýz verilecek ( mealen söylüyorum ).dedikleri yapýldý sisstem beni RÝSK GRUBU DIÞINDA gördü..
uysa...
hem 65 yaþ üzerindeyim hem de diabetik ve hipertansiyon hastalýðým var..
daha baþka nasýl risklerim olmasý lazým aþý almak için
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
Günaydýn,Sayýn Medwig,sizde biliyorsunuz ki bu virüs çok kýymetli hükümetimizin planladýðý ve yaptýðý hiç bir etkinlikte bulaþmaz..miting olur,açýlýþ olur fuar olur imkaný yok olmaz,ama kendileri dýþýnda bir oluþumun yýllýk toplantýsý önlemlere uyulsa dahi olmaz,olamaz çünkü bu virüs muhalif sevmiyor,aksini iddia eden kanýtlasýn....
günaydýn arkadaþlar..
ben pala olsam saat 14 e kadar yukarý sürer milleti biraz daha mallandýrýrým.sonra bir bahane bulup sert veririm.
bakalým pala benim gibi düþünüyormu![]()
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
günlük vaka en az 10 bin aylardýr bu böyle yalanla buralara kadar geldiler baktý olmuyor yasak koydular ama millet yine bildiðini yapacak bu yüzden artýk günlük vakalarý önceki gibi 3-5 deðil 300 - 500 farklar ile açýklayacaklar.
nede olsa gerçeði herkes biliyor. fakat maksat yasaklar ile algý yaparak göz korkutmak ve süreci daha hýzlý sonuca vardýrmak ayrýca dsö ve avrupa ülkelerinin bizim verilere inanmasýný saðlayýp tekrar güvenlerini kazanmak. yeni Türkiye biden ile kurulacak. korkunun yaptýrdýklarýný hep beraber göreceðiz.
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Bugünkü MB kararýrýnýn tek bir göstergesi olacak....
Bu ekibin önceki ekipten farký...
Kararlar sadece bunu belirleyecek...
Gerisi teferruat....
SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri