Koronavirüsle mücadele tedbirleri kapsamýnda Türkiye genelinde dün saat 20.00'de baþlayan sokaða çýkma kýsýtlamasý sona erdi.
Koronavirüsle mücadele tedbirleri kapsamýnda Türkiye genelinde dün saat 20.00'de baþlayan sokaða çýkma kýsýtlamasý sona erdi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
https://twitter.com/SenSanders/status/1329914155663548422?s=20
Asýl soruna parmak basmýþ.
Tüm dostlara günaydýn![]()
"Ýyi insanlar cennete gider deðil, Ýyi insanlar nereye giderse orasý cennet olur."
Sokaga cikma yasagi bitti, baktým ortalýkta virus kalmamýþ !!! markete ekmek almaya gittim.
Ekmek yeni gelmis, gorevli ekmekleri posetliyordu. Malum posetsiz ekmek satilmiyor.
Ekmegi aldiktan sonra bir sey dikkatimi cekti. Posetler zor acildigi icin görevli sýk sýk parmaklarýný tükürüklüyor sonra da tükürüklü elleriyle hem ekmekleri hem poþetleri elliyordu....
Þimdi eve geldim, ben ekmeðe bakýyorum, ekmek bana bakýyor....kahvalti keyfimin içine edildi....
Bu kadar serefsiz nasil bir araya gelmis boyle.
☆□◇¤•#*×[emoji830]︎☆
SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Saðlýk Bakanlýðý : Kamu saðlýk hizmetleri fiyat tarifesinde Kovid-19 koronavirüs hastalýðý pandemisi kapsamýnda kiþilerin talepleri üzerine yapýlacak olan Kovid-19 RT- PCR testleri için düzenleme yapýldýðý hatýrlatýlan yazýda, katma deðer vergisi (KDV) ve S908116 kodlu Kovid-19 (SARS-CoV-2) izolasyonu iþlem bedeli dahil olmak üzere S908115 kodlu Kovid-19 (SARS-CoV-2) Reverse Transkriptaz PCR test bedelinin 250 Türk lirasý olarak belirlendiði kaydedildi.
Yazýda, Kovid-19 (SARS-CoV-2) RT PCR testi çalýþmaya yetkili tüm saðlýk kuruluþlarý için Kamu Saðlýk Hizmetleri Fiyat Tarifesinde belirlenen fiyatlar üzerinden test ücretinin geçerli olduðu ve RT- PCR testi için bu ücret dýþýnda herhangi bir bedel talep edilemeyeceði ve ilave ücret alýnamayacaðý vurgulandý.
Saðlýk Bakanlýðý : Bakanlýðýmýzýn düzenlemelerine ve Bakanlýðýmýzca yayýnlanan rehber ve algoritmalar ilgili mevzuatýna aykýrý uygulamalarýn tespit edilmesi halinde tespit edilen fiilin niteliðine göre, 1593 sayýlý Umumi Hýfzýssýhha Kanununun 282'nci maddesine, Özel Hastaneler Yönetmeliði ve 992 Sayýlý Kanunun ilgili maddelerinde öngörülen idari para cezalarý ile ilgili saðlýk tesisi sorumlu/mesul müdürleri hakkýnda gerekli idari yaptýrýmlar uygulanacak. RT-PCR testi için fazladan alýnan ücretin iadesi saðlanacak. Aykýrý uygulamalarýn sürdürülmesi veya tekerrürü halinde ise 992 sayýlý Tahririyat ve Tahlilat Yapýlan ve Masli Teamüller Aranýlan Umuma Mahsus Bakteriyoloji ve Kimya Laboratuvarlarý Kanununun ilgili maddeleri uyarýnca ilgili birimlerin faaliyetlerinin durdurulmasý yönünde iþlem tesisi edilecek."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri