Yeni gizleme alaný aðýr hasta sayýsýmý
Yeni gizleme alaný aðýr hasta sayýsýmý
bir halt olacaðý yok.
Olabilir, geçen 2003 trafikten çektiðim 34 E 7037 Plakalý araca geçiþ ihlali cezasý geldi. Bölge trafiðe gittik, kara yollarýna gittik.
Sonuç bu köprü cezasý sadece 2. köprü Avrupa Asya dönüþü bakýyor dediler. ÞÝMDÝ BEN PENDÝKTEN ÇIKIP ,KARÞIYA GEÇECEM,DÖNÜÞTE ORAYA MI UÐRAYACAÐIM DURUMU DÜZELTMEK ÝÇÝN DEDÝM. Evet dediler.
Verdikleri telefon numarasýndan 163 .sýradan giriyorsunuz beklemeye. Mail çektim býraktým. ELÝNÝZ DEYMÝÞKEN BÝRDE ONA BAKIN. Yoksa ben aðýr küfür edeceðim, þu teknoloji çaðýnda bu vurdum duymazlýða.
Kap : Finansal raporlarýný yayýmlamadýðýndan iþlem sýrasý 27/04/2020 tarihinde geçici olarak iþleme kapatýlmýþ bulunan ve Pay Piyasasý Yönergesi'nin 30/5. maddesi kapsamýnda (27/11/2020 tarihine kadar) iþlem sýrasýnýn kapalý kalmaya devam etmesine karar verilen Mensa Sýnai Ticari ve Mali Yatýrýmlar A.Þ.'nin (Þirket) bu süre içinde de finansal raporlarýný yayýmlamamasý nedeniyle Pay Piyasasý Yönergesi'nin 30/5. maddesi ile Kotasyon Yönergesi'nin (Yönerge) kottan çýkarma þartlarýný düzenleyen 23/1-(a) maddesi, Þirketin faaliyetlerini devam ettiremeyecek seviyede finansal durumunun bozulmuþ olmasý nedeniyle Yönerge'nin 23/1-(d) maddesi ve Borsaya ödemekle yükümlü olduðu kotasyon ücretlerini ödememesi nedeniyle Yönerge'nin 23/1-(e) maddesi kapsamýnda Þirket paylarýnýn Borsa kotundan çýkarýlmasýna karar verilmiþtir.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
2003 te trafikten çektiðiniz araç 2005 yýlýnda bulgar hududunu geçip polonya almanya hollanda gezmiþ durmuþ... yurtdýþýnda da ödenmemiþ trafik cezalarý çýkýyor interpol çaðrý merkezinden müþteri temsilcisi ile sorgulattýðýmda , avrupada bayaðý aranan birisiniz... sonra 2006 - 2009 yýllarýnda ümraniye ( sola dönüþ sinyali vermemek ) , florya ( ýþýk ihlali 3 adet ayný gün !!! ) , þenesenevler ( hatalý park ) , silivri ( dönüþü olmayan kavþaktan dönüþ ) .... ohooooo ...
samuraylarýn pirinç tarlalarýndaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalýp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardýk.
hamza sütbýyýk; rasyonel akla atýlan imza.
ilginç araç þu anda sahipliðinden.com da da satýþta... gýrtlak dolusu full + full , lpg nin adýný dahi duymamýþ , kuaför bakýmlý , dosta gider diye yazýyor ilanda...
samuraylarýn pirinç tarlalarýndaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalýp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardýk.
hamza sütbýyýk; rasyonel akla atýlan imza.
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Yer Ýmleri