Ben mobilden (Android) baðlanýyorum. iki gündür bende de ayný sorun var. Nereyi açsam 18 Kasým tarihinden baþlýyorum.
SM-G610F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Perþembe enflasyon rakamlarý açýklanacak,bakalým rakamlar nasýl olacak ?,sývý yaðlara her hafta zam yapýlýyor,sývý yað demek bir evin baþ faktör gýdasý ve %25-40 yükselmiþ,zeytin yaðýnda hareket yoktu oda hareketlenmiþ,örneðin bimde gözüme iliþti,15 gün önce sýzmasý 21.90,-þimdi 27.90,markalý ürünler ise hep uçmuþ,yani enflasyonda bu unsur baþ faktör,diðer faktörlerde bundan aþaðý deðil...Eðerki enflasyon rakamlarý yine düþük gösterilirse zaten umudumuz yok yine öyle çýkacak yine gündeme oturacak eleþtiri için.
Yer Ýmleri