Ömer Çelik: (Kýlýçdaroðlu'nun Cumhurbaþkanlýðý adaylýðý tartýþmalarý) Sayýn Cumhurbaþkanýmýz açýsýnda karþýsýnda kimin aday olacaðýnýn bir önemi yok
Ömer Çelik: (Kýlýçdaroðlu'nun Cumhurbaþkanlýðý adaylýðý tartýþmalarý) Sayýn Cumhurbaþkanýmýz açýsýnda karþýsýnda kimin aday olacaðýnýn bir önemi yok
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Herkes;Virüs'den,Ölüm'den, Aþý'dan ,Ýlaç'dan konuþuyor da,Kimse , ''Ýnsanlarýn ve Toplumun Saðlýðýný korumak için'' ne yaptýk diye sormuyor...
Gýda sahtekarlýðý almýþ baþýný gidiyor..
Arýsýz Bal üretenler,Karýncadan Yað çýkaranlar,Pasta jölesinden Aðrý kesici Krem yapanlar,Niþasta -Tebeþir Tozundan Azdýrýcý hap yapanlar ve Bunlarý Gece Gündüz Televizyon Kanallarýndan Pazarlayanlar...
Ve bu yapýlanlara-Sahtekarlýða ses çýkarmayan,Tarým Bakanlýðý,Saðlýk Bakanlýðý,Ticaret Bakanlýðý,Ýç Ýþleri Bakanlýðý...Tek Baþýna Ülkeyi Yöneten Hükümet....
Toplumun Saðlýðý bozulunca da,Caponlardan Þehir Hastanesi yapmasýný bekliyoruz...
Çinlilerden de Aþý-Ýlaç Üretmesini bekliyoruz..
Maalesef günlük vaka ve vefat sayýsýnda yeni rekor ..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Koca: Bugün tespit edilen 6.593 yeni hastamýz var. Günlük test sayýsýnda 200.000’e toplamda ise 20.000.000’a ulaþtýk. Aðýr hasta sayýmýz artýþ hýzý azalsa da 6.000’e yaklaþtý. Kalabalýklardan uzak durmalý ve kendi kýsýtlamalarýmýzý kendimiz uygulamalýyýz
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Haftasonlarý sokaða çýkma yasaðýndan muaf tutulan yabancý turistlere de alkollü içki satýþý yasak mý?
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Yer Ýmleri