Bakan Koca : 120 binden fazla pozitif vaka olan saðlýk çalýþanýmýz var , bu toplam çalýþanlarýn %10’undan fazla
Bakan Koca : Vefat eden saðlýk Calisani sayýsý 216 oldu , hepsi görev þehididir .
Bakan Koca : 120 binden fazla pozitif vaka olan saðlýk çalýþanýmýz var , bu toplam çalýþanlarýn %10’undan fazla
Bakan Koca : Vefat eden saðlýk Calisani sayýsý 216 oldu , hepsi görev þehididir .
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Siz aramayýn, ben yerinize baktým.
HASENAT: Ýyi ,güzel, yararlý iþler.
IRGALAMAK: Yerinden oynatýp salmak olarak kullanýlýyor. Olumsuz hali, genellikle argoya giriyor. Þeyimden aþaðý Kasýmpaþa gibi bir deðiþ. Ben bu anlamda kullandýðýný düþünüyorum.
Bakan Koca : Mart ayýndaki genelgemiz sonrasý her enfeksiyon bulgusu olan , her ateþi olan , her akciger enfeksiyonu zaturesi olan enfeksiyon taþýdýðýndan yýkama aþamasýnda tedbir alýnmasý için bulaþýcý hastalýk olarak yazýlýyor . Pandemi döneminde enfeksiyonu olan her hasta tedbir için bulaþýcý hastalýk olarak iþleniyor .
Bakan koca : Akciðer tüberkülozu , hepatitler , sýtma , bütçelisi, menenjit, kýzamýk , Septisemi gibi tanýlarý olan ve vefat eden herkes pandemi sürecinde ölüm belgesine bulaþýcý hastalýk olarak iþaretlendi
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Bakan Koca : Pcr testi negatif olan ama kronik böbrek yetmezliði ve Septisemi sebebiyle vefat eden biride bulaþýcý hastalýk olarak iþaretleniyor
Bakan Koca : Bizde tüm dünyanýn yaptýðý gibi pcr testi pozitif olanlarý bildiriyoruz , ama bakýn Dünya saðlýk örgütünün teknik raporunda örnek veriyorum , kiþi tramva veya trafik kazasýyla gelmiþ vefat etmiþ ve kovid testi pozitif ama bu kovid deðildir diyor . Baþka bir örnek kisi aort diseksiyonu ile gelmiþ ve pcr pozitif ama bu kovid deðil diyor ana ölüm sebebi önemli . Son örnek hem enfeksiyonu var hemde kovid ama enfarktüs geçirmiþ buna covid sebebiyle ölüm deðil diyor
Lafý çevirdikce, çeviriyor...
Kimler bunu güvenilir bulmuþtu?
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Bilim kurulu üyesi Prof Dr Ateþ Kara : Çin’den gelen aþýnýn faz 3 çalýsmasý sonuçlanmadý , faz 3 için en az 6 aylýk veriler önemlidir ama þu an ortada bir pandemi var ciddi vefatlar yaþanýyor ve biz virüsün etkili olduðunu biliyoruz bu yüzden erken aþýlamaya geçilecek , elimizde faz 3 ile ilgili 2 aylýk veri var . Gönül ister ki 6 ay beklenirsin ama bu ortamda 6 aylýk sürede çok nadir görülebilecek bir etki çýkarsa da onu gözardý edebiliriz ama aþýnýn þu haliyle canlar kurtulabilir bu çok önemli
Elvan: Enflasyonla mücadeleyi kararlýlýkla sürdüreceðiz
Elvan:Yatýrým ortamýný güçlendireceðiz. Yeni reformlarýmýza hýz kazandýracaðýz. Önümüzdeki dönemde sürdürülebilir ve kaliteli bir büyümeyle istihdamý artýrmayý ve vatandaþlarýmýzýn refah seviyesini yükseltmeyi amaçlýyoruz-NTV
Yer Ýmleri