ÝBB'nin geçmiþ dönemdeki bir yolsuzluk dosyasýný yargýya taþýmasý haberinin yayýnlandýðý 297 internet sitesine eriþim engeli getirildi.
ÝBB'nin geçmiþ dönemdeki bir yolsuzluk dosyasýný yargýya taþýmasý haberinin yayýnlandýðý 297 internet sitesine eriþim engeli getirildi.
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Ýçiþleri bakanlýðý : “Þanlýurfa'da saldýrý hazýrlýðýndaki terör örgütü mensubu, üzerindeki bombayý patlatmaya çalýþýrken polis ekiplerince etkisiz hale getirildi"
Ýçiþleri Bakanlýðý: "Suriye uyruklu þahsýn üzerine sarýlý korse içerisinde ele geçirilen yaklaþýk 1,5 kilogram parça tesirli patlayýcý imha edildi."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
ABD, yakýn bir zamanda Türkiye'nin aldýðý S-400'ler nedeniyle CAATSA yaptýrýmlarýný uygulamaya hazýr.
• Yaptýrýmlar, Türkiye Savunma Sanayiini ve Baþkanlýðýný hedef alacak.
— Reuters
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Garanti BBVA, yeni metodoloji dolayýsýyla Moody's tarafýndan verilen uzun vadeli yabancý para mevduat notunun yükseldiðini duyurdu.
Yer Ýmleri