Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakaný Dönmez: Yerli elektrikli otomobilimiz TOGG banttan inmeden þarj altyapý çalýþmalarýmýzý büyük oranda tamamlamýþ olacaðýz
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakaný Dönmez: Yerli elektrikli otomobilimiz TOGG banttan inmeden þarj altyapý çalýþmalarýmýzý büyük oranda tamamlamýþ olacaðýz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Ankara'da, üniversite öðrencisi Þule Çet'in (23) ölümüyle ilgili davada bilirkiþi olarak yer alan Gazi Üniversitesi Týp Fakültesi Psikiyatri Anabilim Dalý'nda görevli Prof. Dr. Mustafa Ender Taner (49), evinde tavana iple asýlý halde ölü bulundu.
Prof. Dr. Mustafa Ender Taner, Gazi Üniversitesi öðrencisi Þule Çet'in 29 Mayýs 2018 tarihinde lüks plazanýn 20'nci katýndan düþerek ölmesiyle ilgili davada bilirkiþi olarak yer almýþtý. Ýntihar ettiði ileri sürülen Þule Çet'in ölümüyle ilgili hazýrlanan bilirkiþi raporunda genç kýzýn intihar edebileceðine dair dosyada her hangi bir bilgi ve gözlemin bulunmadýðý belirtildi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Ulan bandý geçtik cereyaný da boþver, fabrika inþaatý nerede?
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
günaydýn arkadaþlar
ÇÝSEli bir ankara sabahýndan selamlar
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
Yer Ýmleri