Bloomberg) --Bloomberg’e bilgi veren kaynaklara göre çok sayýda yabancý banka salý günü Türk bankalarýna olan yükümlülüklerini takasta yerine getiremedi.
Bloomberg) --Bloomberg’e bilgi veren kaynaklara göre çok sayýda yabancý banka salý günü Türk bankalarýna olan yükümlülüklerini takasta yerine getiremedi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Alanyada muz üreticisi kalmýþ mý,çok komik haber bu,Mahmutlar ve diðer yerlerdeki bütün üretici tatsýz samsa muzunu satamadýðý için bütün arazisini müteahhite verdi,heryer beton oldu,toprak namýna biþey kalmadý,atadan dededen kalma yöntemlerle üretim yap sonra malým para etmedi diye aðla.Bu haberleri yapanlar yerinde inceleyip haber yapsýnlar.Alanyanýn köylüsü köylü bile deðil,medeniyet bilmeyen daðdan gelmiþ homosapiens.
'' 31 Aralýk sýfýrlama, Mersin limanýna gemi yanaþma 2 Ocak. Amerika'dan 2 günde gelmiþ bademcikler. Yersen! ''
''Anguslarý kim ithal etmiþ, araþtýrýnca iki erkek arasýndaki tamamen duygusal ilahi aþka þahit oluyoruz. ''
Sinan Oðan ve Ümit Özdað’ý ýrkçýlýkla suçlayýp hedef gösteren Yeni Þafak Editörü Suriyeli çýktý!
Yeni Þafak Editörü Hamza Hýdýr’ýn hazýrladýðý "Suç ortaklarý sizlersiniz!" baþlýklý haberle Suriyelilere yönelik sözde saldýrýlara dikkat çekmeye çalýþmýþtý.
https://www.habererk.com/gundem/sina...n-h131191.html
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Yer Ýmleri