Bakan Koca: "Üzülerek görüyorum ki, bazý siyasilerimiz, gazetecilerimiz, sivil toplum örgütlerinde görevli arkadaþlarýmýz eleþtiri adý altýnda mücadelemizi sekteye uðratabilecek deðerlendirmeler yapmaktadýr."
Bakan Koca: "Üzülerek görüyorum ki, bazý siyasilerimiz, gazetecilerimiz, sivil toplum örgütlerinde görevli arkadaþlarýmýz eleþtiri adý altýnda mücadelemizi sekteye uðratabilecek deðerlendirmeler yapmaktadýr."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Londra’dan Ýstanbul’a geliyor
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Avusturya Dýþiþleri Bakanlýðý, Ýngiltere’de tespit edilen yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) daha hýzlý yayýldýðý belirtilen mutasyonunun tespit edilmesinin ardýndan bu ülkeden gelecek uçak seferlerinin yasaklanacaðýný duyurdu.
Ýtalya Saðlýk Bakanlýðý;
Ýngiltere'de ortaya çýkan mutasyonlu Covid-19 virüsüne enfekte olmuþ bir vaka tespit ettik
Corona virüsün Ýngiltere’de mutasyona uðramasý sonrasýnda Türk Hava Yollarý, Ýngiltere ve Hollanda uçuþlarýný 48 saatliðine durdurdu / Sözcü
Mutasyona uðrayan koronavirüsün Ýngiltere haricinde Hollanda, Danimarka ve Avusturya'da da tespit edildiði ortaya çýktý/ Yeni Þafak
Saðlýk Bakaný : Koronavirüsün mutasyonuyla Ýngiltere'de bulaþ hýzýnýn arttýðý bildirilmiþtir. Cumhurbaþkanýmýzýn talimatý, Ulaþtýrma ve Altyapý Bakanlýðýmýzýn koordinasyonu ile tedbiren; Ýngiltere, Danimarka, Hollanda ve Güney Afrika'dan ülkemize olan uçuþlarda geçici durdurma kararý alýnmýþtýr. / Son dakika
THY / Bilal Ekþi : Sevgili Yolcularýmýz;
Saðlýk Bakanlýðýmýzýn Ýngiltere, Danimarka, Hollanda, Güney Afrika'dan uçuþlarýn durdurulmasý kararýna istinaden, hiç bir yolcumuzun bilet iþlemleri konusunda acele etmemesini rica ederiz.
Hiç bir yolcumuz bilet iþlemleri konusunda maðdur edilmeyecektir.
Yer Ýmleri