“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Cumhurbaþkaný Erdoðan'ýn avukatýnýn vekalet ücreti üzerinden haksýz kazanç saðladýðýna dair haberlere eriþim engeli getirildi...
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
31 Aralýk 2020 Perþembe günü saat 21.00'den 1 Ocak 2021 Cuma günü saat 10.00'a kadar; il ve ilçe merkezlerinde simgesel özellikleri bulunan, þehirlerle özdeþleþen veya kutlama/toplanma alaný olarak bilinen cadde, bulvar veya meydanlara (Ýstanbul'da Ýstiklal Caddesi ve Sultanahmet Meydaný, Ankara'da 15 Temmuz Kýzýlay Milli Ýrade Meydaný, Ýzmir'de Gündoðdu Meydaný gibi) yabancý turistler de dahil olmak üzere tüm giriþler sýnýrlandýrýlacak.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Bakan Koca: "Salgýnýn hýzýnýn yavaþlamýþ olmasý da göz önüne alýnarak inaktif aþýnýn 28 gün arayla iki doz olarak yapýlmasý uygun bulunmuþtur."
o zaman hesap þöyle 30 aralýk 2020 inceleme 13 Ocak 2021 aþýlara baþlama 28 gün sonra ikinci doz 10 þubat 2021 eeee okullar 15 Þubat 2021 de açýlacaktý saðlýkçýlara ve 65 yaþ üstüne vurulacaksa hadi diyelim biraz daha aþý gelse 1 milyon öðretmen var 28 gün de onlarý beklesek en iyimser aþýlar þubat 1 de gelse ???okul nasýl açýlacak demem o ki okullar marta kadar yine tehir edilir ardýndan 23 nisan derken ramazan iþler gene karambolde!
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Yer Ýmleri