Zamcýklar usul usul acýtmadan giriyor. Tamamý menmun olana girsin diyeceðim, bizede giriyor, p andemi pandemi usul usul zamcýklar.
Zamcýklar usul usul acýtmadan giriyor. Tamamý menmun olana girsin diyeceðim, bizede giriyor, p andemi pandemi usul usul zamcýklar.
Yeni yýl kutlamasý sýrasýnda elindeki havai fiþeðin patlamasý sonucu yaralanan Galatasaraylý Omar Elabdellaoui, ameliyata alýndý. Norveçli futbolcuda görme kaybý var / Fanatik
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Ýngiltere'de ortaya çýkan koronavirüsün hýzlý yayýlan türü Çin'de de görüldü. Þangay'da 23 yaþýndaki kadýn hasta, ülkede Kovid-19'un mutasyon geçirmiþ türüne yakalanan ilk vaka oldu
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Hayatým boyunca 2 kez Yýlbaþý Piyango bileti aldým...
Ýlkinde amorti çýktý,,ikincisinde hiç birþey çýkmadý..Birdaha o tür þeylere para vermedim,vermem de..
Loto Toto iddia tarzý þeyleri de Futboldan anlamadýðým için oynamadým...Son zamanlarda, piyango ve loto tarzý diðer çekiliþlerdeki üçkaðýtçýlik ,dalavere iyice ayyuka çýktý...Bizim milletimiz ise haalen
( Piyango dan ) Bedavadan Zengin Hayali kurmakla meþgul...
Piyasaya arz edilen tütün mamullerinin birim paketinde yer alan saðlýk uyarýlarýnýn bütünüyle görünür olmasýna yönelik zorunluluðun uygulanmasý için tanýnan geçiþ süreci 6 ay uzatýldý.
Dünya Saðlýk Örgütü (DSÖ),Pfizer-BioNTech firmasýnýn ürettiði yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aþýsýnýn acil kullanýmýna onay verdi.
Yer Ýmleri