Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
SINOVAC AÞISI BREZÝLYA TESTLERÝNDE %78 ETKÝNLÝK GÖSTERDÝ: FOLHA Kaynak:Bloomberg
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Spk bülteni : https://spk.gov.tr/Bulten/Goster?year=2021&no=2
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Bakan Koca: 2021 yýlýnýn ilk Bilim Kurulu toplantýsýnda aþý planlamasýný ele aldýk. Planlarýmýz hazýr. Küresel salgýnýn yýkýcý etkisine son vermesini ümit ettiðimiz aþýlama için var gücümüzü kullanacaðýmýzdan emin olunuz
Koca: "Bugün itibarýyla 50 milyon doz inaktif aþý için kesin anlaþma yapmýþ ve 3 milyon dozluk ilk bölümü depolarýmýza teslim almýþ durumdayýz."
Koca: "mRNA temelli aþý için de bugün yine bir görüþme yaptýk. 4,5 milyon doz garanti ve 30 milyon doza kadar anlaþmamýz imzalandý."
Saðlýk Bakaný : Teslim aldýðýmýz aþýlar için güvenlik testleri devam etmektedir. Testler tamamlanýr tamamlanmaz sonuçlarýn uygun olmasý halinde Acil Kullaným Onayý verilecektir. Þu ana kadar 10.000’in üzerinde gönüllüye 17.700 doz aþý uygulanmýþ ve sonuçlarý takip edilmeye devam edilmektedir.
Saðlýk Bakaný : Acil kullaným onayýný takiben büyüklerimiz ve kritik görevdeki kiþilerden baþlayarak 18 yaþ üzerindeki tüm vatandaþlarýmýzý aþýlamayý hedefliyoruz. Lojistik planlamasý, baþta Aile Saðlýðý Merkezleri olmak üzere tüm hastanelerimizi de kapsayacak þekilde organizasyonu yapýlmýþtýr.
Türksat 5A Hava þartlarýnýn olumlu olmasý halinde bu sabah 04:30’da uzaya fýrlatýlacak
https://www.spacex.com/launches/index.html
Koca: "Vatandaþlarýmýzýn aþýya iliþkin detaylý bilgilere ulaþabilecekleri web sayfamýz önümüzdeki günlerde devreye girecektir."
Saðlýk bakanýnýn açýklamalarýný okuyunca, içimi bir ferahlýk kapladý.![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Yer Ýmleri