Günaydýn Borsacilar..
Mutlu ,Saglikli bir Hafta dilerim..
Kazancýnýz Kazanlar dolusu olsun..
Günaydýn Borsacilar..
Mutlu ,Saglikli bir Hafta dilerim..
Kazancýnýz Kazanlar dolusu olsun..
Türkiye'de Kasým'da cari iþlemler 4,06 milyar dolar açýk verdi(Beklenti $3,56MLR açýk)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Türkiye'de Ekim döneminde iþsizlik oraný %12,7 (Önceki %12,7)
TÜÝK: GENÇ NÜFUSTA ÝÞSÝZLÝK ORANI EKÝM DÖNEMÝNDE %24,9
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
iyi bir hafta dileklerimle...puslu bir ankara sabahýndan selamlarýmla
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
Endonezya, Çin'in geliþtirdiði CoronaVac koronavirüs aþýsýnýn etkinliðini yüzde 65,3 olarak açýkladý. Acil kullaným onayý verdi.
AK Parti Genel Baþkan Yardýmcýsý Mahir Ünal: Erken seçim tartýþmalarýnýn gündeme getirilmesi kasýtlýdýr. Türkiye’nin önünde bir erken seçim söz konusu deðildir
'' baþkanlýk sisteminde %50'nin üzerinde olan her oran baþarýlý sayýlýyor. #aþýnerede ''
twitterdan
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Yer Ýmleri