Erdoðan : Çin ‘den gelen aþýlarýn test aþamalarý tamamlanýnca aþýlamaya baþlayacaðýz . Ýnsallah perþembe ve cuma günü bu testlerin sonuçlanmasýný bekliyoruz
Erdoðan : Çin ‘den gelen aþýlarýn test aþamalarý tamamlanýnca aþýlamaya baþlayacaðýz . Ýnsallah perþembe ve cuma günü bu testlerin sonuçlanmasýný bekliyoruz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Erdoðan Kabine toplantýsý sonrasý 27dk süren açýklamasýnýn sadece 3dk 35 saniye koronavirüs ile ilgiliydi .
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Erdoðan : Almanya menþeli aþýyla ilgili bir anlaþma yaptýk ama görüþmeler devam ediyor , nihai kararý karþýlýklý olarak vermiþ deðiliz
Son durum :
![]()
Tekrarlanan ÝBB seçimleri öncesinde de radyoda -zorunlu yayýn olarak- uzun uzun konuþup milletin bekasý için A.K. Partisi'ne oy istemiþti..
Gerekli cevabý sandýkta milletten aldý..
Sayýn Cumhurbaþkaný konuþtukça milleti uyandýrýyor maþaAllah.
Sent from my LM-G710 using Tapatalk
Cem Yýlmaz bunu film yapar valla!..
https://www.korkusuz.com.tr/rezillikler-senfonisi.html
“Ey kahraman Türk kadýný! Sen yerde sürünmeye deðil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layýksýn”
Mustafa Kemal ATATÜRK
Saat 09:30’da Denizli Pamukkale merkezli 4 büyüklüðünde bir deprem meydana geldi
Yer Ýmleri