Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Son durum :
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Dolar/TL 7.3992
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
@SedefKabas
1. Saðlýk Bakaný Fahrettin Koca,
ilk Sinovac aþýsýný olduysa; Aliþan,Demet Akalýn,Çaðla Þikel hangi aþýyý oldular?
2.Kendileri BioNTech aþýsý olup,halký Çin aþý olmaya mý davet ediyorlar?
3.Bilim Kurulu üyeleri þimdi aþý oluyorsa 2 gün önce nasýl maskesiz toplantý yaptýlar?
Yýlmaz Özdil yazmýþ.
Maske bile %60 koruyor diye ben ise 2 tarafta taþýrsa 4 saat den fazla ayný ortamda bulunulmazsa bulaþ riski %2 mesafe korumalý.
Net doktor arkadaþlarýmdan duydum.
Çin aþýsý %50 bile yalan olabilir yani.
Maske ye devam galiba.
Yada Ýnternetten sipariþ edip alacaðýz istediðimiz aþýyý.
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
ABD Temsilciler Meclisinde yapýlan oylamada Baþkan Donald Trump'ýn "isyana teþvik" ile suçlandýðý azil maddesi kabul edildi.
Yer Ýmleri