Ýngiltere Baþbakaný Boris Johnson, Kovid-19'un henüz tanýmlanamayan çeþitli mutasyonlarý nedeniyle pazartesi sabah 4'ten itibaren ülkeye tüm giriþ çýkýþlarýn kapatýlacaðýný açýkladý
Ýngiltere Baþbakaný Boris Johnson, Kovid-19'un henüz tanýmlanamayan çeþitli mutasyonlarý nedeniyle pazartesi sabah 4'ten itibaren ülkeye tüm giriþ çýkýþlarýn kapatýlacaðýný açýkladý
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
bu virüsün
özelliklen gen ayýrdýðýný düþünüyom
netekim ingiltere adasýnda yuzyýllar boyu ayný insanlar biribiriciklerini döllemiþ, kýlasik dayama döþeme yoluylan
ve ordaki insancýklarda gen havuzu zayýf kalmýþ
etraf deniz ya dýþardan farklý genler gelmiyo yuzyýllarca
yoksa niye orda (ingiltere adasý yani) mutasyon daha çok can alýyo da biz de ya da baþka yer de almýyo
zate tiplerin surata baksan hepsi biribiriciklerinin cik cik cik
týpa týp aynýsýnýn týpkýsý
yuvarlak kýrmýzý surat , burun orta da , takma gibi - bakýnýz winston churchill
burun zate hep ortadadýr
gen havuzu çeþitlenmiþ yuðoslaviya balkanlar gibi bölgeler ise sapa saðlam
öyle sanýyom
uzmanlýk alaným deðil
tüm hayvanat camiasýnda asil tek kan makbul safkan yani, ama insan hariç, onda ne ka karýþýk genler o ka saðlam vücut
ne ka ekmek o ka köfte
Son düzenleme : Moruk; 15-01-2021 saat: 21:59.
ben hayatýmda genetik saðlamlýkta 2 insan gördüm tam saðlam olarak
biri benim merhum ufak emmi, öz emmi
diðerini avusturya da sokakta bi kýz da gördüm yýllar evveli tanýþýp konuþmadým tabi kim olduðunu bilmesem de gördüðüm ikinci en saðlýklý insandý
rahmetli emmimin genleri bana iþlemiþ biraz, o da beyninin içinde hiç mantýk hatasý yapmazdý merhum
normalde sýrtta kemiklerde öne doðru hafif bi kanburluk vardýr ya doðallýklý
bunlarda (bu 2 kiþi de yani) sýrt o kadar dikti ki
kamburluk sanki ters yöne (geriye) doðru gibiydi. baþkada böyle vucut görmedim
ama tabi bakmazsan vucuda
genetik saðlamlýkta iþe yaramaz
bakýmlý herhangi biri bakýmsýz tarzandan yeðdir
Fenerbahçe : “Finansal borçlarýmýzýn yeniden yapýlandýrýlmasý çerçevesinde 61.9 milyon dolar tutarýndaki kredimiz, 7.43 ortalama kur ile TL'ye çevirilmiþ olup, döviz cinsinden finansal borçlarýmýz 2.9 milyon dolar'a gerilemiþtir."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Kullanýcýlara getirilen veri paylaþma zorunluluðu tartýþmalarý üzerine, mesajlaþma uygulamasý Whatsapp'tan yeni bir açýklama geldi. Güncellemenin kabul edilmesi için son tarih olan 8 Þubat'ta kimsenin hesabýnýn silinmeyeceðini açýklandý. Yapýlacak deðiþikliði daha iyi anlatabilmek için 15 Mayýs'a ertelendiði belirtildi. / Son dakika
ABD'de çocuk istismarý suçuyla tutuklandýðýnýn öðrenilmesi sonrasý gelen tepkiler sonrasý üniversite ..
Marmara üniversitesi : Kamuoyu Duyurusu :
Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü öðretim elemanlarýndan Doç. Dr. Abdüssamed Köse öðretim üyeliðinden istifa etmiþtir.
Tarým ve Orman Bakanlýðý: "Ýstanbul Boðazý'nýn tamamý ile Karadeniz'de Ýstanbul Ýli Sarýyer Ýlçesi Kumköy Aslan Burnu'ndan Gürcistan sýnýrýna kadar olan karasularýmýzda her türlü av aracý ile ticari amaçlý hamsi avcýlýðýnýn durdurulma süresi 28 Ocak 2021 tarihi 00.00 saatine kadar uzatýlmýþtýr. "
Yer Ýmleri