ÝYÝ Haftasonlarý TÜRK MÝLLETÝ![]()
ÝYÝ Haftasonlarý TÜRK MÝLLETÝ![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Ýstanbul valisi : Kýymetli Ýstanbullular,
Meteoroloji 1. Bölge Müdürümüzün verdiði son bilgilere göre; Ýstanbul'da bu gece ve yarýn yoðun kar yaðýþý tahmin ediliyor.
Ýnþallah özlediðimiz bereketli kar yaðýþýna kavuþuruz.
Tedbiri de elden býrakmayalým.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Devlet Bahçeli : Þayet Cumhurbaþkanýmýz Sayýn Recep Tayyip Erdoðan’ýn müsaadeleri olursa, Azerbaycan Cumhurbaþkaný Sayýn Ýlham Aliyev de uygun bulursa, bizatihi talimatýmla Ülkü Ocaklarý Eðitim ve Kültür Vakfý tarafýndan Þuþa’da dokuz derslik bir ilkokulun yapýlmasý hedefimizdir.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Ýsrail Merkez Bankasý beklenmedik bir þekilde bu yýl 30 milyar dolarlýk döviz alýmý yapacaðýný açýkladý
Avukat beye bu yapýlan uygulama çok hatalý olmuþ .. Sürekli saðlýk çalýþanlarýyla temaslý olmasý sebebiyle bir avukat 1. Dereceden asi oluyorsa o saðlýk çalýþanlarýnýn eþleri , çocuklarý , anneleri babalarý ne olacak ? Olmamýþ keþke yaptýrmasaymýþ avukat bey .
Hülog medyada bir gazetenin daha fiþi çekiliyormuþ.Tabi ne kadar gazete dediysemde inanmayýn.Yalan emekli haberlerinin yayýn organý yalanlarýnda tabi.
Ýpi çekilenlerin arasýna Merkez Bankamýzýn baþkanýda katýldý.
Baþkanýmýz RTE hiç kabahati yok yapýlanlarý Naci bey yapmýþ.
Rezervimiz de yok
Üretimde yok
Napcagýz þimdi?
Faiz iner dertler biter.
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Yer Ýmleri