çinde 1.5 milyar kiþi var 10 milyon kiþi aþýlanmýþ bizde 83 milyon kiþi var 3 milyon kiþi aþý olacak þimdilik!Bu ne menem bir iþ beynim yandý
çinde 1.5 milyar kiþi var 10 milyon kiþi aþýlanmýþ bizde 83 milyon kiþi var 3 milyon kiþi aþý olacak þimdilik!Bu ne menem bir iþ beynim yandý
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Süper Lig'in 19. haftasýnda yapýlan derbi maçta Beþiktaþ, sahasýnda Galatasaray'ý 2-0 yendi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bu,Korona virüs ve Aþý olayýnýn Baþýndan berili kirli bir tezgah ve yeni sömürü için proje olduðunu iddia ettim ve haalen bu görüþteyim...
Þirketlerin;Aþý , Ruhsat,,Fiyat ,Vergi konularý ortaya çýkmaya baþladýkça, Ýnsanlarýn fiþlenmesi (Hes kodu, Aþý kimliði, gibi saçmalýklar ile ciplenmesi) de daha net anlaþýlýyor..
Düzce, Zonguldak ve Kütahya'da, engelli ve hamile kamu çalýþanlarý, yoðun kar yaðýþý nedeniyle yarýn idari izinli sayýlacak
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Saðlýk Bakanlýðý yetkililerine göre, hedef 15 Mart'ta okullarý ve restoranlarý açmak-Habertürk / Muharrem Sarýkaya
Günaydýn iyi haftalar
Elvan: 2021 bütçesini iyileþtirmek için kalýcý tedbirler alýyoruz
Elvan: 2020 yýlý bütçe açýðýmýz, hedeflenen 239,2 milyar liranýn altýnda 172,7 milyar lira olarak gerçekleþti ve 66,5 milyar lira tasarruf saðladýk. Salgýnla mücadelenin ihtiyaç göstereceði alan dýþýnda, mali disiplinden asla taviz vermeyeceðiz
Elvan: Enflasyonla mücadele politikalarýyla uyumlu kamu maliyesi politikalarý devam edecek. 2021 yýlý bütçesini iyileþtirecek kalýcý tedbirler alýyoruz. Bu çerçevede, 2021 yýlý bütçe açýðýný %3,5 olarak hedefliyoruz
Elvan: Uygulamayý öngördüðümüz makroekonomik politikalar, dengeli bir talebin ve sürdürülebilir bir büyümenin oluþumunu saðlayacaktýr
Yer Ýmleri