MHP lideri Bahçeli, 18 Mart 2021'de yapýlmasý kararlaþtýrýlan Kurultay'da MHP Genel Baþkanlýðý'na yeniden aday olduðunu duyurdu
MHP lideri Bahçeli, 18 Mart 2021'de yapýlmasý kararlaþtýrýlan Kurultay'da MHP Genel Baþkanlýðý'na yeniden aday olduðunu duyurdu
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
YEMEKLÝK YAÐLAR PTTAVM den satýlacaktý ..deðilmi..
sayfada yok öyle bir þey...
bitkisel yað diye arattýrdým..yüz kremi falan çýktý![]()
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Meteorolojiden istanbul'a uyarý // "bu akþam baþlayacak fýrtýnanýn kuvveti 75-88 km'ye ulaþacak"
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Aðrý'da 2018 yýlýnda kaybolduktan 18 gün sonra cansýz bedeni bulunan 4 yaþýndaki Leyla Aydemir'le ilgili þok edici bir geliþme yaþandý. Avukat Ayþegül Aydoðan, “Bugün þok edici bir evraka ulaþtýk. 2018 tarihli bir adli týp raporunda geçen bir ibare neticesinde Leyla kýzýmýzýn üzülerek cinsel istismara maruz kaldýðýný açýk bir þekilde söyleyebiliyoruz" dedi.
Yer Ýmleri