Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
'' Arkadaþlar bu 13 sivil olayýnýn altýndan çok pis þeyler çýkacak gibi duruyor. ''
https://twitter.com/brnslagca/status...63164670349312
https://twitter.com/You89346521/stat...39225042366466
Malatya Valisi Aydýn Baruþ, Gara'da þehit edilen 13 vatandaþýn kimliklerini açýkladý. Baruþ üç kiþinin kimlik tespit çalýþmalarýnýn sürdüðünü bildirdi.
Ýþte þehit edildiði tespit edilen vatandaþlarýn kimlikleri;
2 Ekim 2015 tarihinde Aðrý'daki birliðine katýlmak için yola çýkan er Adil Kabaklý
24 Temmuz 2016'da Lice'de alýkonulan Vedat Kaya
15 Temmuz'da alýkonulan Jandarma Er Süleyman Sungur
21 Eylül 2016'da Hakkari'de alýkonulan Uzman Erbaþ Mevlüt Kahveci
2 Ekim 2015'te alýkonulan topçu er Müslim Altýntaþ
Aydýn Köse, Muhammet Salih Kanca
Çok üzücü , Allah rahmet eylesin
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Malatya Valisi Aydýn Baruþ: Terör örgütünün evlatlarýmýzýn bombalý saldýrý sonucunda þehit olduðuna yönelik söylentileri tamamen yalan ve alçakça bir provokasyondur.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Süleyman Soylu : Murat Karayýlan’ý yakalayýp bin parçaya bölmezsek bu Millet ve Þehitlerimiz yüzümüze tükürsün...
Yer Ýmleri