Süleyman Soylu :
![]()
Süleyman Soylu :
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Amasýz fakatsýz Türk'ü, Kürd'ü Laz'ý Çerkez'i Arap'ý her birimiz farketmez pkk'ya karþý durmalýyýz..
Siyasi çekiþmeleri bir kenara býrakýp hiç olmazsa terör ve pkk konusunda bir olmamýz gerekiyor.
Þehitlerimize Allah rahmet eylesin, sorumlularýn da en kýsa zamanda cehenneme gönderilmesini dilerim Allahtan..
Bu kýþ günü,Durup dururken 10 tane vatandaþýmýz birden Katlediliyorsa,ABD nin yeni Baþkaný Bidon,Türkiye içindeki maþalarý vasýtasýyla ilk icraatýni (!) yaptý demektir...
HDP milletvekilleri Hüda Kaya ve Ömer Faruk Gergerlioðlu hakkýnda, provokatif sosyal medya paylaþýmlarý nedeniyle soruþturma baþlatýldý.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Ankara Cumhuriyet Baþsavcýlýðý'ndan yapýlan açýklamada, "Terör örgütü PKK/KCK tarafýndan 13 vatandaþýmýzýn þehit edilmesi nedeniyle bir kýsým sosyal medya platformlarýnda 'esir kampýný TR bombaladý' vb. þeklindeki paylaþýmlar ile terör örgütünce daha önce kaçýrýlan vatandaþlarýmýzýn görüntülerinin yayýnlandýðýnýn tespiti üzerine, görüntü yayýnlayanlar ile paylaþýmlarý yapanlar hakkýnda soruþturma baþlatýlmýþtýr." denildi.
Ýstanbul Valisi : Kýymetli Ýstanbullular;
Güzel bir kýþ günündeyiz.Yoðun kar yaðýþý ve fýrtýna devam ediyor.
Bütün eðitim kurumlarýmýzda yüz yüze eðitime 17.02.2021 Çarþamba gününe kadar ara veriyoruz.
Son durum :
![]()
Koronavirüs salgýnýnýn kökenini araþtýrmak için Çin'e giden Dünya Saðlýk Örgütü (WHO) heyetinden bilim insanlarý, Çin'in salgýnýn nasýl ve ne zaman baþladýðýný belirlemelerine yardýmcý olabilecek ilk vakalara dair ham bilgileri vermediðini söyledi./ BBC
Yer Ýmleri