Sayýn MedwiG EMEÐÝNÝZE SAÐLIK DA daha fazla çekemeyeceðim. Zaten iki gündür kar esiri evdeyiz. Tam geldi.
Sayýn MedwiG EMEÐÝNÝZE SAÐLIK DA daha fazla çekemeyeceðim. Zaten iki gündür kar esiri evdeyiz. Tam geldi.
Erdoðan: Ay'a ulaþmak ya da uzaya bir Türk vatandaþýný göndermek gibi hedefler, emin olun yalnýzca birkaç adým ötemizdedir
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Erdoðan : Ýllerimizi 4 gruba ayýrýyoruz , Mart baþýndan itibaren düþük, orta , yüksek , çok yüksek olarak ayýracaðýz . Buna göre normalleþme adýmlarý atýlacak
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Erdoðan : Restoran, kafeler icin yol haritasý önümüzdeki günde açýklanacak
Erdoðan: Normalleþme ilerleyen günlerde yeniden deðerlendirilecek
Erdoðan : Hafta sonu uygulamasýndan baþlayarak sokaða çýkma kýsýtlamasý da ilerimizdeki vaka, aþýlama ve diðer ilgili kriterlere göre kaldýrýyoruz
Medwig'den suphelenmeye basladým...
Buradakileri gaza , galeyena getirip suç iþletmeye mi çalýþýyor nedir !!!![emoji848][emoji848]
SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Son durum :
![]()
Yer Ýmleri