Býst/hakan atilla: 2021'i halka arzlarda rekorlarýn kýrýlacaðý bir yýl olarak görüyoruz-bloomberg ht
Býst/hakan atilla: 2021'i halka arzlarda rekorlarýn kýrýlacaðý bir yýl olarak görüyoruz-bloomberg ht
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
'' MEKRUH MADDELERÝ PADÝÞAHLARA SAYARLAR
Devlet iþlerinde her iþe bir sorumlu aranýr. Zaferlere sahip çýkma yarýþýný elbette hükümdarlar kazanýr. Falsolar onlarýn yanýna bile yaklaþamaz. Kanuni Viyana'yý alamadýðý halde Ýstanbul'da zafer þenlikleri düzenletir ama Merzifonlu Kara Mustafa Paþa'nýn boynu vurdurulur ''
https://www.facebook.com/photo?fbid=...07797992705553
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
4.mehmet padiþah o günlerde
Psikolojik YAS süreci
1.Ýnkâr 2.Kýzgýnlýk/öfke 3.Pazarlýk 4.Depresyon 5.Kabullenme
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
TCMB bir hafta vadeli repo faiz oranýný %17,00 olarak býraktý(Beklenti %17,00)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
[emoji23][emoji23][emoji23]SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
BDDK verilerine göre, kamu mevduat bankalarýnýn döviz cinsi varlýklarý ve yükümlülükleri arasýndaki farký gösteren yabancý para net genel pozisyonu 140 milyon dolar açýk olarak açýklandý. Geçen hafta açýk166 milyon dolar seviyesinde bulunuyordu.
TCMB: Ýktisadi faaliyet güçlü bir seyir izlemektedir. Salgýna baðlý kýsýtlamalarýn ekonomi üzerindeki aþaðý yönlü etkileri sýnýrlý kalýrken, hizmetler ve baðlantýlý sektörlerdeki yavaþlama ve bu sektörlerin kýsa vadeli görünümüne dair belirsizlikler sürmektedir
TCMB: Salgýn döneminde saðlanan yüksek kredi büyümesinin birikimli etkileriyle güç kazanan iç talebin cari iþlemler dengesi üzerindeki olumsuz etkisi devam etmektedir. Diðer taraftan, finansal koþullardaki sýkýlaþmayla birlikte son dönemde kredi büyümesi yavaþlamaya baþlamýþtýr
TCMB: Ýç talep koþullarý, döviz kuru baþta olmak üzere birikimli maliyet etkileri, uluslararasý gýda ve diðer emtia fiyatlarýndaki yükseliþ ve enflasyon beklentilerindeki yüksek seviyeler, fiyatlama davranýþlarý ve enflasyon görünümünü olumsuz etkilemeye devam etmektedir
TCMB: Gerçekleþtirilen güçlü parasal sýkýlaþtýrmanýn krediler ve iç talep üzerindeki yavaþlatýcý etkilerinin daha belirgin hale gelmesi beklenmekte, böylelikle enflasyon üzerinde etkili olan talep ve maliyet unsurlarýnýn kademeli olarak zayýflayacaðý öngörülmektedir
TCMB: Öte yandan, uluslararasý emtia fiyatlarýnda süregelen artýþ eðilimi ve bazý sektörlerde belirginleþen arz kýsýtlarý ile gerçekleþtirilen ücret ve yönetilen fiyat ayarlamalarý, orta vadeli enflasyon görünümü üzerindeki önemini korumaktadýr
TCMB: Bu doðrultuda, 2021 yýlsonu tahmin hedefi dikkate alýnarak, enflasyonda kalýcý düþüþe ve fiyat istikrarýna iþaret eden güçlü göstergeler oluþana kadar, sýký para politikasý duruþu kararlýlýkla uzun bir müddet sürdürülecektir
TCMB: Gerekmesi durumunda ilave parasal sýkýlaþma yapýlacaktýr.
TCMB:Enflasyonda kalýcý düþüþe/fiyat istikrarýna iþaret eden güçlü göstergelerde enflasyonun ana eðilimi/fiyatlama davranýþlarýna iliþkin göstergeler, yayýlým endeksleri, talep/maliyet unsurlarý/enflasyon beklentilerinin tahmin ufku içinde hedeflerle uyumu yakýndan izleniyor
Yer Ýmleri