Fitch Ratings, Türkiye'nin kredi notunu "BB-" olarak teyit ederken, görünümünü "negatif"ten "duraðan"a çevirdi.
Fitch Ratings, Türkiye'nin kredi notunu "BB-" olarak teyit ederken, görünümünü "negatif"ten "duraðan"a çevirdi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Günaydýn cafe sakinleri.
Güzel bir Cumartesi günü dükkaný açma sýrasý bende...
Parsel parsel
https://www.sozcu.com.tr/2021/yazarl...edium=referral
“Ey kahraman Türk kadýný! Sen yerde sürünmeye deðil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layýksýn”
Mustafa Kemal ATATÜRK
Saðlýk Bakaný : Normalleþme adýmlarýný titizlikle çalýþýyoruz. Yerinde karar dönemi ile kademeli normalleþecegiz. 1 Mart itibariyle süreç belirlenen kriterler çerçevesinde dört risk seviyesinde Valilerimizin baþkanlýðýndaki il hýfzýssýha kurullarýmýzla baþlayacak.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Son durum :
![]()
Erdoðan, Türk Amerikan Ulusal Yönlendirme Komitesi televizyon kanalýnýn yayýn hayatýna baþlamasý dolayýsýyla düzenlenen programa video mesaj gönderdi.
Cumhurbaþkaný Erdoðan: "Son dönemde Türk-Amerikan dostluðunun ciddi þekilde test edildiði bir süreci hep birlikte yaþadýk."
Erdoðan: "Özellikle PKK terör örgütü ve uzantýlarýyla mücadele konusunda NATO müttefikimizden arzu ettiðimiz desteði ve dayanýþmayý göremedik."
Erdoðan: "Demokrasi ve özgürlükler konusunda iddia sahibi bir ülkenin demokrasiye kasteden darbecilere kucak açmasý çok büyük çeliþki."
Erdoðan: "Ne ülkemizin ne de bölgemizin geleceðinde DEAÞ'ýndan PKK'sýna, FETÖ'sünden YPG'sine kadar eli kanlý katillerin hiçbirine yer yoktur."
Erdoðan: "Türkiye olarak, Amerika ile ortak menfaatlerimizin görüþ ayrýlýklarýmýzdan çok daha fazla olduðu inancýndayýz."
Erdoðan: "Uzun vadeli bir perspektifle, kazan-kazan temelinde yeni Amerikan yönetimiyle iþ birliðimizi daha da güçlendirmek istiyoruz."
Erdoðan: "Türk toplumu, Türkiye algýsýný etkileyebilecek her türlü faaliyet ve yayýna tepkisini göstermeli, bunu davranýþ biçimi haline getirmelidir."
Yer Ýmleri