“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Albayrak'ýn bu akþam saat 20.00'de NTV'de Milli Ekonomi Hamleleri ve gündeme dair deðerlendirmelerde bulunacaðý açýklandý
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Ýçiþleri Bakanlýðý 81 Ýl Valiliðine Covid 19 tedbirleri konulu genelge gönderdi. Genelgeyle göre 26 Aðustos'tan itibaren 14 ilde sünnet düðünü, kýna gecesi, niþan vb. etkinliklere müsaade edilmeyecek.
Adana, Ankara, Aðrý, Bursa, Çorum, Diyarbakýr, Erzurum, Gaziantep, Kayseri, Konya, Mardin, Þanlýurfa, Van ve Yozgat illerinde; sünnet düðünü, kýna gecesi, niþan vb. etkinliklere müsaade edilmeyecek. Bu illerde düðün ve nikahlarýn en fazla 1 saat süre içerisinde tamamlanmasý saðlanacak. Düðün salonlarýnda sandalye/koltuk düzeninin fiziki mesafe koþullarýna uygun ve dans/oyun pisti/alanlarýný da kapatacak þekilde oluþturulacak.
Düðün ve nikahlarda toplu yemek verilmesi de dahil olmak üzere her türlü yiyecek-içecek servisi/ikramý (paketli su servisi hariç) yapýlmasý durdurulacak. Bu þekilde gerçekleþtirilecek düðünlerde oyun/dans gibi faaliyetlere kesinlikle müsaade edilmeyecek.
Gelinle damadýn birinci ve ikinci derece yakýný olmayan 65 yaþ ve üzeri vatandaþlar ile 15 yaþ altý çocuklarýn düðünlere ve nikah merasimlerine katýlmasý yasaklanacak.
Ayrýca ülke genelinde Kamu kurum ve kuruluþlarýnda yemekhane hizmetleri hariç olmak üzere kiþilere (personel, ziyaretçi ya da hizmet almak için bulunan vatandaþlarýmýz da dahil) yapýlacak her türlü yiyecek-içecek (paketli su servisi hariç) ikramý durdurulacak.
Erdoðan terörist olan Hamas liderlerini bu yýl ikinci kez aðýrladý. Bu durum Türkiye'yi uluslararasý toplumlardan izole etmekten baþka bir iþe yaramýyor. Endiþelerini en üst dille bir kez daha bildiriyorlar.
https://www.state.gov/president-erdo..._gQAPE.twitter
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Yer Ýmleri