“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Son günlerde muhalefet, Hazina bakanýna ''damat gitmeli,damat beceriksiz,sarayýn damadý,bir an önce görevden alýnmalý'' þeklinde yükleniyor....
Asýl amaçlarý, Cumhurbaþkanýna bu þekilde konuþarak iþi inada bindirmek ve Sn Damadý koltukta tutmak, biliyorlar ki ne isterlerse tersi olacak, Sn damatýn hazinenin baþýnda olmasý, yabancýnýn gelmemesi,dolarýn yükselmesi, ekmeklerine tereyað...
Þu ana kadar taktikleri baþarýlý...böyle devam ederse 2023 e bu iþ kalmaz...
Türkiye ekonomisi böyle bir hazine bakanýný daha fazla taþýyamaz...
Þapka düþüp kel gözükmeden tedbir alýnmassa iktidardan gidiþ kaçýnýlmaz....
tarihte örneði çok...Benim gördüklerim 1994, 1998,2001,2008 krizleri, hiç birinde ülke batmadý...sadece beceriksiz yöneticiler tarih oldu...
Kýsacasý...Muhalafet baþarýlý bir ekonomi yönetimi ve baþarýlý bir merkez bankasý istemiyor, seçimi kaybetmek istemiyor, neyi istemiyorlarsa Cumhurbaþkanýndan onu istiyor gözüküyorlar ve þu ana kadar gayet baþarýlýlar
Ali Babacan : Biraz önce COVID-19 testimin sonucunun pozitif olduðunu öðrendim. Þu an durumum iyi çok þükür. Doktorlarým bir süre ailemle birlikte karantina altýnda kalmam gerektiðini söyledi. Çalýþmalarýma evden devam edeceðim inþallah.
Saðlýkla kalýn ve lütfen kendinize dikkat edin.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Albayrak:Bir büyük sürpriz önümüzdeki yýllarda madencilik alanýnda da gelecek.Bu biraz daha uzun soluklu, tohumlarýný ektik, ondan da çýnarlar çýkacak
Albayrak: "(Doðal gaz keþfi) Doðal gaz ve elektrik faturalarýna indirim olarak yansýyacak. Bunu 2023'e yetiþtirmek için var gücümüzle çalýþýyoruz."
açýkcasý þuan verdikleri müjdeleri kimse yemedi. Halk 3-4 yýl sonra olacak þeyi þimdiden niye umursar.
yýllarca sivasýn köyünde yaþayan adama 3. köprüyü , 3. havalimanýný alkýþlattýlar, almanya bizi kýskanacak diye anlatýldý. Ama þuan gel gör ki o yatýrýmlarýn bütçe döviz cinsi sürekli borç yaratmaktan baþka faydasý olmadý.
bunun böyle olduðunu da þuaan enaz bi %65-70 görüyor
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi degildir..Sadece kendi kiþisel görüþlerimdir...
Yer Ýmleri