Borsa Istanbul;Bugün,Merkez Bangasý'nýn Faiz gazý ile yükseldi..
Þimdi sýra, Yarýn Cuma namazý sonrasý Reyizin gazý'nda.!!..![]()
Borsa Istanbul;Bugün,Merkez Bangasý'nýn Faiz gazý ile yükseldi..
Þimdi sýra, Yarýn Cuma namazý sonrasý Reyizin gazý'nda.!!..![]()
Türkiye'de ,Abidik Gubidik Þirketlerin Borsaya sokulup Vatandaþa ýrz edilmesinin amacý zaten Yasal yoldan Soygun yapmak..!!.
Hani,Hababam Sýnýfý Filmin de Müfettiþ diyor ya;Hazreti þaban Roma da, ***** kanunen 1453 kere..vs vs...
Hah.Ýþte borsa ya gelen þirketlerin ve Bizim durumumuz da öyle bir þey..![]()
Baþlangýçta halka ýrz da iyi kazanç olabiliyor.Takip etmekte fayda var. Benim hiç iþim olmazda! geçen helal gýdaiyi gitmiþti sonra haram oldu galiba?
Saat 21:06’da Marmara denizinde 3.6 büyüklüðünde bir deprem daha meydana geldi
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Hayatým da ilk ve Son halka ýrz'a katýldýðým Þirket ,Tüpraþ olmuþtu..Borsa ya giriþim de o sebepledir..
Sonraki ýrz'larýn borsada'ki fiyat hareketlerini izledim..Çoðu ilk gün tepetaklak aþaðý 2 Taban çekiyordu..
Þimdi devir deðiþti..
Adamlar,Hisse Talep edenlere kaþýðýn ucu ile hisse veriyor,O kaðýtlar da ilk iþlem gününden itibaren uçuyor,Millet de yakalamak için peþinden koþuyor..Derken, bir de bakmýþsýnýz Kaðýdýn fiyatý iki katýna çýkmýþ..ÝIrz dan ilk alýþ yapanlar zevk yaþýyor...Sonraki günler de Balonun peþinden koþanlar da ,ibalon patlayýnca uzun süre ýzdýrap çekiyor..![]()
Yer Ýmleri