Ankara Cumhuriyet Baþsavcýlýðý: 7 HDP'li vekil hakkýnda fezleke düzenlenecek
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Borsa Ýstanbul’dan halka arzlar ile ilgili açýklama :
Talep toplama aþamasýnda iletilen tüm emirler, borsa tarafýnda Merkezi Kayýt Kuruluþu (MKK) sicil numarasý kullanýlarak yatýrýmcý bazýnda tekleþtirilip daðýtýma konu edilecektir. Ayný ve/veya farklý aracý kurumlardan iletilen, ancak ayný MKK sicil numarasýna sahip yatýrýmcý emirlerinden sadece fiyat ve zaman önceliði kuralýna göre önceliðe sahip ilk emre daðýtým yapýlacaktýr. Ayný MKK sicil numarasýna sahip mükerrer girilen diðer emirler daðýtýma konu edilmeyecektir."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
sürekli pandemiyle ilgili bilgi karmaþasý yaratan açýklamalarý var. Emekli orgeneral Aytaç Yalman coronadan ölmeseydi ilk ölümü bile daha geç öðrenirdik.
Bence pandeminin baþýnda da uzun süre bizde vaka yok derken de bilgileri kamuoyundan sakladýlar. Þeffaflýk ve bilimin ön planda olduðu bir pandemi yönetimi olmadýðý için ben hep baþarýsýz ve iyi niyetli bulmadým kendilerini.
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi degildir..Sadece kendi kiþisel görüþlerimdir...
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Yer Ýmleri