Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Formula 1 pistinin yakýn zamanda asfaltlanmasi sebebiyle ciddi eleþtiriler geliyor .. Bugün yaðmurla birlikte son antrenmanda spin atmadan yarýsý bitiren takým olmadi .
Ferrari pilot Leclerc : Lastiklerin yol tutusu yok , süremiyorum .
Mercedes pilotu Hamilton : Hiç yol tutuþ yok , þoke edici (Hamilton son antrenmanda zaman derecesi yapamadý )
Alpha Tauri Pilotu Kvyat : Buz üzerinde daha iyi yol tutuþ vardýr
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Pist asfaltlarý Aðustos gibi aþýrý sýcak tarihlerde dökülürmüþ, çünkü asfaltin kendine özgü bir nemi varmýþ, onun da buharlaþmasý gerekirmiþ. Þu an mevsimsel neme ek olarak asfaltýn kendi özgül nemi de varmýþ, kurumamýþ.
Dolar 6,85 altýna gelede
Merkez ve kamu bankalarý sattýklarýný ala
Ýthali engellemek için dolar kuru yüksek tutulmalý
Yani Merkez rezerv toplamalý.
Altýný satmasýda ons dolarda da kazanç saðladý ona
Artýk alma zamaný geri altýný YTD.
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Yer Ýmleri