erdoðan terse yatýrmýþ olmasýn (bilerek veya bilmeyerek)?
yanlýþ hatýrlamýyorsam, son bir sene içerisinde (tarihini tam hatýrlamýyorum) büyük bir faiz artýþý olmadan hemen önce yine faize karþý demeçler vermiþti, biz de mb faiz artýrmaz, ya da az artýrýr demiþtik, sonra epey yüksek oranda bir faiz artýþý olmuþtu.
olmaz olmaz demeyin, olmaz olmaz diyelim ülkemizdeki her geliþmeye (artýk hiç bir þeye þaþýrmamak lazým).
bu yeni tedbirler içinde ibadethaneler ile ilgili bir kýsýtlama falan varmý ?
mesela sabah namazý yada yatsý namazý için camilere gidilebilecekmi ?
cuma günleri namazlar için kýsýtlama gelecekmi ?
bilgisi olan varmý ?
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
Moody’s: Hava yolu þirketlerinin faaliyet zararlarý 2022 yýlýna kadar devam edebilir
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Kývýrmasýný çok iyi biliyor...çünkü onun mesleði bu,en bariz örneði meydanlarda nutuk atýp çay daðýtarak merkezin rezervi 110 milyar dolar deyip heyt uçuyoruz diyor,3-5 gün öncede yahu rezervi eksi 50 milyarmýþ yahu,peþi malum KANDIRMIÞLAR...acep bu ülke insaný bunu çokmu aradý,üstelik hala faiz sebep diyor,sadece geçende enflasyon kadar artmalý dile dilinin ucundan gevledi...bugün AKÝT GAZETESÝNE BAKTIM FAÝZ SEBEP ARTIRMAYIN DOLARIN YÜKSELÝÞÝNE NEDEN OLURSUNUZ DÝYE BAÞLIK ATMIÞ,be yahu kimi gaza getirmeye çalýþýyorsunuz,neyse yarýn 14'de ak,koyun,kara koyun belli olur...yani belirttiðiniz gibi þaþmamak lazým bunlarýn deyimine.
Yer Ýmleri