Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Arkadaþlar fýtýk konusunda iþ nereye vardýSayýn refaba fiyat düþmedi yazýnca sadece fiyatý birlik belirliyor, rekolteye bakmýyorlar anlamýnda yazdým. Nedense Þam fýstýðýna deðinilmemiþ, kalitesi Antep le ayný diye biliyorum.
Bir de; fýstýðýn ülkemizde Þam veya Antep fýstýðý diye anýlmasýnýn nedenini yazdým. Vikipedi de yazmayan kýsým budur![]()
Erdoðan: "Milletimizin desteðiyle salgýnda bu yeni dalgayý da kýrdýðýmýzda önümüzde aydýnlýk bir gelecek olacak"
Erdoðan: Ülkemizde pek çok faaliyete sýnýrlama getirildi. Siyasi parti kongreleri için ise herhangi bir engel bulunmuyor. Buna raðmen salgýnla mücadeleye destek vermek için önümüzdeki haftadan itibaren kongreleri erteliyoruz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Erdoðan: Kýsýtlamalarýn yol açtýðý maddi ve manevi sorunlarýn farkýndayýz. Ancak salgýnýn kontrolden çýkmasýnýn yol açacaðý sorunlar daha büyük olduðu için adeta baðrýmýza taþ basarak bu yöntemlere baþvurmak mecburiyetinde kalýyoruz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri