Erdoðan: "(Gýda fiyatlarýndaki artýþ) Eðer bu süreci böyle devam ettirecek olursanýz çok aðýr cezalar sizleri bulabilir."
Erdoðan: "(Gýda fiyatlarýndaki artýþ) Eðer bu süreci böyle devam ettirecek olursanýz çok aðýr cezalar sizleri bulabilir."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Kripto Borsasý Binance, para çekiþlerini geçici olarak askýya aldý-Bloomberg TV
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Yatýrýmcýlarýn bu programlarý can kulaðý dinlemesi lazým ,ama sýkýlgan milletiz. Hop olsun bitsin istiyoruz .Sýkýlgan dolar yatýrýmcýsý,33. dakikadan ve 1.14 den itibaren seyretmeli. Bu paylaþýmlarý yatýrým amaçlý deðil cafenin hakkýný vermek için yapýyorum.
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
BofA bugün yine sattý. Þu an net 388 milyon net satýþý var. Yine Garantiye yüklenmiþ satýþta.
Türkiye Bankalar Birliði: Ýhtiyatlý bir oranda yeniden kâr daðýtýmýna izin verilmesi bankacýlýk sektörü, yatýrýmcýlar ve piyasalarýmýz açýsýndan olumlu olarak deðerlendirilmektedir
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Yer Ýmleri