Uzun vadeli temettü yatýrýmcýlýðý (temettü ile emeklilik) için bugün en uygun gördüðünüz 3 hisse hangisidir acaba ?
Lenovo P1a42 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Uzun vadeli ama þimdilik temettüsü 2. Planda olan büyüme odaklý þirketler olarak
Kront ve Aselsan
Temettü odaklý olarak da
Þu an için Petkim.
3 temel hissem bunlar þimdilik.
Bu üçlünün yanýna bilançolarýna göre þu an için hektaþ, trakya cam ve alka da eklenebilir.
Ýlk 2'si sabit
Diðerleri hikayelerine, beklentilerine veya bilançolarýna deðiþken.
Stratejim bu.
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir!!
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Ýyi ki bilmiyor kalabalýklar,/ Yaðmura bakmayý cam arkasýndan/
Ýnsandan insana þükür ki fark var; / -Birine cennet birine zindan- /Ýyi ki bilmiyor kalabalýklar
Yeni yazýmý paylaþayým burda da
http://uzunvadeyatirim.blogspot.com....olu-kahve.html
arkadaþlar emekliliðime tam 12 sene kaldý. Bu 12 sene boyunca her ay ortalama 100 tl. bir hisse senedi biriktirmek istiyorum. 12 sene sonunda benim beklentilerimi karþýlayacak bir birikim olsun istiyorum. Yaptýðým araþtýrmalar sonucu EREGL ve HEKTS arasýnda kaldým. Sizce bu iki tercihten hangisini seçmeliyim. Bir ay EREGL diðer ay HEKTS alma da olabilir mi. Ya da baþka bir fikir verebilecek olan varmý acaba. Cevaplarýnýz için þimdiden teþekkürler.
Sa. öncelikle merhaba forumda ilk mesajýmda buraya kýsmetmiþ. Bende uzun uzun düþündüm en sonunda sizin gibi düþünerek çocuklar üniversite çaðýna gelene kadar her ay 100 tl lik hisse almaya karar verdim. Ben HEKTS ve PETKM aldým. Umarým ilerde iyi sonuçlar verir. ytd.
Yer Ýmleri