Originally Posted by
adgur
bence bu kadar kolay değil her şey bizim gördüğümüz gibi bilançolarda değil fastweb bendede var ama bu duruma vergisel olarak ta yaklaşmak gerek maliyet az kazanç fazla olunca oluşan kardan birileride hakkını alacak bunun içim hareket alanı zaman içinde azalsada bittiğini düşünmüyorum faaliyet giderlerini arttırararak karı düşük tutarak şirtket karını düşük tutabilmekte da var bu işte sadece makasın ucu nerde onu bilemiyoruz yoksa her türlü kalem oyunu halen ve kalem patronun elinde nerden keseceğini kestirebilmek önemli yatırımcıdan mı kessin harcama gösterip karı düşürüp yoksa benim şirketim değerli bak bak ben iş yapıyorum kar yapıyorum desin. bence kar göstermek yatırımcı için değerli olsada patron için oldukça MASRAFLI OLUR. bu kalem oyunları maalesef bu gün için çalışır vaziyettte.
bize sunulan bu bundan kuşku duyacaksak borsada olmamız hata olurdu.
elimizde bakmamız için verilmiş bir bilanco var makyajlımı makyajsızmı ne olmuş bunun cok ılgılenmem makyajlı bılanco nasıl tespit edilir onunla ilgilide bir fikrim yok. Borsada isek bilancolara bakıp karar vermekten başka alternatifimiz yok.
2,5 - 3 lıradan malı almışsın cıkmış 21 lıraya bu saaten sonra azıyla kuş tutsada her türlü kardasın. patronun ne yaptıgı vergi ödememek için karı düşürdüğü vesairesi artık sizi çok ilgilendirmemeli.
Para kazandınız mı evet kazandık yöntem calıstımı calıstı. Gerisi teferruat zanımca.
Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
Yer İmleri