
Originally Posted by
adgur
bence bu kadar kolay deðil her þey bizim gördüðümüz gibi bilançolarda deðil fastweb bendede var ama bu duruma vergisel olarak ta yaklaþmak gerek maliyet az kazanç fazla olunca oluþan kardan birileride hakkýný alacak bunun içim hareket alaný zaman içinde azalsada bittiðini düþünmüyorum faaliyet giderlerini arttýrararak karý düþük tutarak þirtket karýný düþük tutabilmekte da var bu iþte sadece makasýn ucu nerde onu bilemiyoruz yoksa her türlü kalem oyunu halen ve kalem patronun elinde nerden keseceðini kestirebilmek önemli yatýrýmcýdan mý kessin harcama gösterip karý düþürüp yoksa benim þirketim deðerli bak bak ben iþ yapýyorum kar yapýyorum desin. bence kar göstermek yatýrýmcý için deðerli olsada patron için oldukça MASRAFLI OLUR. bu kalem oyunlarý maalesef bu gün için çalýþýr vaziyettte.
bize sunulan bu bundan kuþku duyacaksak borsada olmamýz hata olurdu.
elimizde bakmamýz için verilmiþ bir bilanco var makyajlýmý makyajsýzmý ne olmuþ bunun cok ýlgýlenmem makyajlý býlanco nasýl tespit edilir onunla ilgilide bir fikrim yok. Borsada isek bilancolara bakýp karar vermekten baþka alternatifimiz yok.
2,5 - 3 lýradan malý almýþsýn cýkmýþ 21 lýraya bu saaten sonra azýyla kuþ tutsada her türlü kardasýn. patronun ne yaptýgý vergi ödememek için karý düþürdüðü vesairesi artýk sizi çok ilgilendirmemeli.
Para kazandýnýz mý evet kazandýk yöntem calýstýmý calýstý. Gerisi teferruat zanýmca.
Senin almaya cesaret edemediðin riskleri alanlar, senin yaþamak istediðin hayatý yaþarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
Yer Ýmleri