Hayýrlý mutlu yýllar hocam
Ýzfas bakma þansýnýz var mý ?
CEMTS haber akýþlarý sürüyor. Geleceðe yatýrým sebeplerini kap haberlerinden inceleyin.
Geri çekilmelerde bu tip büyüme beklentili þirketleri alanlar üzülmez.YTD.
01.09.2020 tarihli açýklamamýzda;
Yatýrým Teþvik Belgesi kapsamýnda Denge Çubuðu Tesisi yeni yatýrýmýnýn güncel durum bilgilendirmesi
" MERCEDES BENZ TÜRK (MBT) firmasý ile ilgili yeni üretim hattý teknik dokümanlarý, firma tarafýndan deðerlendirilmiþ ve yeni üretim hattý onayý alýnmýþ idi. MAN firmasýna mevcut denge çubuðu üretim hattýmýzdan seri üretime baþlandýðý" KAP'ta açýklanmýþ idi.
Yurt dýþýndan satýn alýnan MAN firmasý yeni üretim hattýnýn montajýnýn yapýlmasý devam etmekte olup, 2021 ilk çeyreðinde deneme üretimine baþlanýlmasý planlanmaktadýr.
Son düzenleme : esma; 01-01-2021 saat: 19:54.
Mehmet yazýrdan bir alýntý yapýþtýrayým.
"#kozal , #kozaa , #ipeke
200 maden ruhsat sahasý , 4 faal rafineri tesisi. Türkiye toplam altin
rezervi 6 bin ile 11 bin ton. Kozal 8 milyon ons altýn rezervi , gübre 3,2 milyon ons. Esasýnda buyuk balýk koza grubunun. Yeterki dava sonuçlansýn."
IPEKE grafikte pull back (trend onayý)oluþmuþ,grafik güzel gözüküyor 12.80 stop 13.05 üzeri kaldýkça ilk 15.50/16.50 arasý bölgeyi hedeflemesini bekliyorum.Kesinlikle Y.T.D.
Son düzenleme : esma; 01-01-2021 saat: 20:57.
Esma haným hayýrlý akþamlar elimde dgklb var ve seans sonu bedeli açýkladý ve primli kapadý bunun p tesi hisseye ne yönde etkisi olur izlenimleriniz nedir teþekkürler.
Yer Ýmleri