Gap o kapatýrmý dýye dusunuyorum bende
Suan kanal içinde ilerliyor pazartesý ve salý hareketleri yön verebýlýr ancak 27 ustune atarsa gap a dünmez diye dusunuyorum
Cok saðolun
Gap o kapatýrmý dýye dusunuyorum bende
Suan kanal içinde ilerliyor pazartesý ve salý hareketleri yön verebýlýr ancak 27 ustune atarsa gap a dünmez diye dusunuyorum
Cok saðolun
ýndes 19.20-20.30 önemli noktalar pazartesi yön yukarý
ýndes benim tahminim 20.50
Bu GAP boþluðu meselesi gerçekten can sýkýcý.Bunu KAREL de yaþadým.Yukarý hareketlerine baþladýðýnda tam hatýrlamýyorum ama 7 civarlarýnda GAP bþluðu býrakarak üste attý,bizde GAP boþluðuna geri gelecek diye sattýk.Hala oraya gelmedi.Malum kaðýdýn nerede olduðu belli.Acaba bu bir aldatmacamý diye düþünmeden edemiyorum.Demem oki bazen o boþluk hiç dolmuyor.Tabii bu arada dolduranlarda var.
Aynen öyle inþallah kapamaz
bende nacizane 2021 listemi paylaþayým þimdiden takibe aldýklarým ve trade edeceklerim nasýl hakim olacaðým bilmiyorum ama liste bu..
2021 TAKÝP LÝSTEM
#CIMSA #oyakc #NATEN #ORGE #ENJSA #AKSEN #ENKAI #DESPC #DYOBY #EGSER #USAK #ALKIM #ARCLK #VESTEL #KRDMD #EREGL #isdmr #BNTAS #GEDZA #ACSEL #SERVE #GEREL #ýsfýn #SEKFK #EKGYO #YGGYO #PETUN #ULKER #PNSUT #AEFES #bagfs #GSDHO #NTHOL #SAHOL #TKFEN #ALCTL #ASELS #ideas #tcell
Yer Ýmleri