Arkadaþlar herkese merhaba rica etsem MEGAP ve LIDFA hisseleri hakkýnda yorumlarýnýzý alabilir miyim?
lidfa 3.50 üzerinde olumlu
hocam merhabalar. aðustos ayýndan beri ortalama 20 bin tl ile bu yolda devam ediyorum. çok þükür kaybetmeden öðrendim sanýrým. bu yolda ilerlerken siz deðerli üstadlarýmýzdan yatýrýmýn nasýl yapýlacaðýna dair öneriler almak isterim. mesela 2021 listesi paylaþtýnýz, bu listedeki kaðýtlarý almaya baþladýnýz mý yoksa alým fýrsatý verdiðinde mi portföye ekliyorsunuz. ve benim limitimde olan biri için portföye kaç hisse alýp beklemeli böyle ucuz olanlardan. kýsa-orta vade yatýrýmcýyým bist100 hatta bist 50 hisselerinde. kafamda 4-5 tane büyük þirketlerin kaðýtlarýný alýp orta vadede getiri saðlamak. endeks düþmeden sat yükselicekken al mantýðýndayým. deðerli önerilerinizi beklerim hocam.
Merhabalar , önümüzdeki hafta endeks nasýl olur . Gsdde , ISFIN, uþak, Ihlgm, Skbnk, Tektu hisselerinden hangisi haftaya daha iyi olur ?
Araç satýþlarý özellikle 2. Elde hareketli iken, araç lastiklerinde geri kalan goody . Iletiþim teknoloji , yazýlým firmasý Tcell . Bu iki aðýrabi fiyat olarak biraz gerilerde kaldý. Ne düþünüyorsunuz ???
Hakan hocam bu ara gyo lardan pek yazmýyorsunuz. Pagyo ve agyo için ne düþünüyorsunuz???
Yer Ýmleri