mtryo 2.38 üzeri yükseliş trend girer .. metro tutmaaya devam ediyorum kırılım takip ediyorum aşağı stop 1.28 ..1.34 üzeri hızlanır YTD
mtryo 2.38 üzeri yükseliş trend girer .. metro tutmaaya devam ediyorum kırılım takip ediyorum aşağı stop 1.28 ..1.34 üzeri hızlanır YTD
cok karışık bunu daha sonra deneriz![]()
Çok teşekkürler.. herkese hayırlı kandiller...
Sn celik comak tavsiye ettiğiniz hisse senetleri için sizi kutlarım öncelikle. Bugün geriye dönük okumaya çalıştım değerli paylaşımlarınızı. Tavsiye ettiğiniz hisselerden sahaya çıkacak bir takım kursak ilk 11 in yıldızı on numarası RHEAG gibi geldi bana[emoji28] Sizin on numarınız kim Sn hocam ?
SM-J110H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam o kadar güzel hisseler söylüyorsunuz ki hangisini alayım diye şaşıp kalıyorum.
Bazen elimde nakitim olmuyor acaba elimde gelecek vaad eden hisseyi satıp bunlari mi alsam diye içim geciyor 😀
Bilgilerinizi bizden esirgemediginiz için çok teşekkür ederim.
Allah sizden razı olsun.
ara ara hisse bakıyorum tarama listesinden analiz ederek paylaşmaya gayret ediyorum gusgr sıkışma mevcut 1.2 gün içersinde yukarı hareketine devam edecek 3.50 aylık kapanış sonrası daha sert hareket edeceğini düşünüyorum
Yuzde 7.47 yukarda [emoji322][emoji322]
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yyapı ve ygyo bu 2 hisseyi kumbara hisse olarak sizlere YTD olarak azar azar biriktirmenizi tavsiye ediyorum..kredili ve yüklü alım riskli bilginize
Yer İmleri